Моделът Монро Бергдорф е първата транссексуална жена, която позира за

...
Моделът Монро Бергдорф е първата транссексуална жена, която позира за
Коментари Харесай

За пръв път транссексуална жена е на корицата на Cosmopolitan

Моделът Монро Бергдорф е първата транссексуална жена, която театралничи за корицата на " Cosmopolitan " в 50-годишната история на американското списание. Бергдорф беше оповестена от издателите на най-известното начин на живот списание в света за " Реформатор на годината " и по тази причина украсява юбилейния брой, написа life.dir.bg.

Монро написа в Инстаграм, че е " повече от разчувствана " и благодари на " Cosmopolitan " за оказаната ѝ чест. Не пропуща и да се похвали:

" Аз съм първата транссексуална жена, която в миналото е заставала на корица през тези 50 години от съществуването на списанието. Огромно благодаря на екипа на Cosmo UK, че ме помоли да бъда част от този миг. Нямам самообладание да изляза по рафтовете на 21 януари ".

Описвайки Бергдорф като " първа птичка ", основният редактор на списанието Клер Ходжсън споделя: " Никой не разкрива какво значи да си звезда от кориците на " Cosmopolitan " повече от Монро Бергдорф и аз съм разчувствана, че честваме този половинвековен празник с толкоз значим пионер на корицата ни.

Смятаме, че тематиките за пълноценна кариера, от която печелиш уместно, за хармоничните взаимоотношения, за битката за тъждество и почитание, които " Cosmopolitan " от дълго време поддържа, са също толкоз значими в този момент, колкото и през 1972 година Каквато и да е тяхната половост, полова еднаквост или генезис, на нашите герои от страниците " Cosmopolitan " ще продължи да дава опция на читателите ни да изискват повече от света към себе си, да оспорва статуквото и да се застъпва за разнороден и приобщаващ свят, свободен от предубеждения ".

Бергдорф е притежател на редица награди за своята интензивност и акции, в това число оценката " Инфлуенсър " на миналогодишните награди " Glamour ".

Тя възобнови съдействието си с " L'Oreal Paris " през 2020 година - съвсем три години откакто козметичният колос спря работата си с нея, след обява във Facebook, в която тя се оплака от расизма на белите хора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР