Моделът Моника Валериева призна пред своите фенове в Инстаграм, че

...
Моделът Моника Валериева призна пред своите фенове в Инстаграм, че
Коментари Харесай

След Вулева и Моника мюсюлманка

Моделът Моника Валериева призна пред своите почитатели в Инстаграм, че към този момент изповядва исляма. "Никога не съм вярвала в Исус Христос! Религията ми беше такава, че посещавах най-много католическите църкви в България. Много преди „ някогашният ми другар “ арабин, аз имах вяра единствено в исляма, това е моят дом.



След избран брой произшествия, години поред, след визитата ми в църкви, започнах развой за промяна публично на религията. Не мисля, че е значимо с какво име назоваваш Бог, а да вярваш в него, да чувстваш с цялото си сърце къде принадлежиш ", написа хубавицата в отговор на един от въпросите на неин почитател.

Тя добави, че не се срами от избора си. "Всеки самичък преценя в какво ще има вяра и каква вяра ще изповядва. Моето семейство ме поддържа ". Признанието съответства в следващото пътешестване на Моника до Истанбул. Тя бе в компанията на Андреа. Преди години и Албена Вулева разгласи, че е стана мюсюлманка, само че това се оказа поза, за която тя бързо не помни.

Валериева бе безапелационна, че тематиките за пластичните интервенции и вероизповеданието са измежду най-интересните за нейните фенове. Те също по този начин я питат дали има другар и по кое време ще стане майка.”Нямам другар. Дете ще имам, когато е писано, само че не съм бременна”, задоволи любознание им тя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР