Моделът Лорин Гудман твърди, че е трябвало да каже на

...
Моделът Лорин Гудман твърди, че е трябвало да каже на
Коментари Харесай

Кайл Уокър е криел от жена си, че има второ дете от Лорин Гудман

Моделът Лорин Гудман твърди, че е трябвало да каже на брачната половинка на футболиста Кайл Уокър Ани, че той " има второ дете от нея ", тъй като е бил " прекомерно слаб ", с цел да го направи.


Тази седмица Кайл Уокър и брачната половинка му Ани Килнър потвърдиха, че се разделят, защото се появи информация, че той сякаш има второ дете от 32-годишната Лорин Гудман.

Сега Лорин твърди, че е трябвало сама да каже на Ани за щерка им, откакто месеци наред е " молила " звездата на Ман Сити да опише за двойния си живот.

Пред " Сън " Лорин съобщи: " Не желаех да предизвиквам повече тъга на Ани или да бъда пристрастна, само че трябваше да ѝ кажа, тъй като Кайл беше прекомерно слаб, с цел да го направи.

" Кайл беше благополучен да крие истината, тъй като имаше две фамилии и се опасяваше какво ще стане, когато Ани разбере, само че аз непрекъснато му повтарях: " Нашата щерка не може да бъде загадка, тя е човек ".

Инфлуенсърката твърди също, че футболистът е водил двойнствен живот, в който е прекарвал време с нея и двете им деца, преди да се прибере при брачната половинка си и тримата им синове.

" Когато нещата с нея бяха положителни, с мен бяха неприятни, а когато нещата с нея бяха неприятни, с мен бяха положителни. Той ни изигра, имаше два живота ", добави тя.

Лорин продължи да споделя, че е признала пред Ани по време на празничния сезон и че в никакъв случай не е имала желание да провокира раздялата на Кайл и брачната половинка му. Тя твърди, че когато е споделила на Ани истината, е била " невъзмутима и спокойна ".

33-годишният футболист на " Манчестър Сити " и 30-годишната Ани оповестиха, че ще сложат завършек на двугодишния си брак, като на 10 януари разгласиха взаимно изказване на страницата си в Instagram.

По време на взаимния им живот двойката беше преследвана от клюки за невярност на Кайл, а моделът Лорин твърдеше, че той е татко на тригодишния ѝ наследник Кайро.

Сега Лорин упорства също, че Кайл е татко на съвсем шестмесечната ѝ щерка, която са заченали, до момента в който той към момента е бил женен за Ани.

Лорин твърди също, че десният бек на „ Гражданите “ е излъгал Ани и ѝ е споделил, че не е татко на момиченцето, макар че ДНК пробата сякаш потвърждава, че е подобен.

Сега Кайл обществено се извини на брачната половинка си Ани за абсурда и " огорчението ", което ѝ е предизвикал.

Футболистът се включи в Instagram Stories, с цел да разгласява изказване, което гласи: " Ани е невероятна жена и аз мога единствено да се извиня за огорчението, което ѝ предизвиках “.

" Тя е част от живота ми от толкоз дълго време и това в никакъв случай няма да се промени в името на децата ни. Бих желал да помоля за усамотение за цялото ни семейство и изключително за дребните ни деца, до момента в който прекосяваме през тези сложни времена ", сподели още Уокър./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР