Моделът Левски да бъде издържан от феновете е неприложим. Това

...
Моделът Левски да бъде издържан от феновете е неприложим. Това
Коментари Харесай

Томас Лафчис: Моделът Левски да бъде издържан от феновете е неприложим

Моделът Левски да бъде изискан от почитателите е неупотребим. Това счита някогашният президент на „ сините “ Томас Лафчис. Той разгласи пред Българска национална телевизия, че няма причина клубът да бъде съпротива на актуалното ръководство на българския футбол в лицето на Борислав Михайлов.

„ Не е използван този модел, който е почитателите да бъдат акционери на Левски. Не е използван, тъй като акционерите поемат и част от издръжката на клуба. Преди няколко години имаше скандал една от фенските фракции, която притежаваше 10 % от акциите. Когато притежаваш 10 %, би трябвало да участваш и с 10 % в бюджета и да поемеш 10 % и от загубите – това не става. Левскарите желаят да знаят кой в действителност е притежател на този тим. В Левски би трябвало да има по-голяма бистрота. Левски няма причина да бъде съпротива на настоящето управление на БФС “, съобщи Лафчис.

Цялото изявление с някогашния президент на Левски можете да гледате в неделя, 17 юли, от 12:30 часа в предаването „ Арена спорт “ по Българска национална телевизия 1!

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР