„Моделът КТБ” е огледало на прехода – задкулисни договори зад

...
„Моделът КТБ” е огледало на прехода – задкулисни договори зад
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: „Моделът КТБ” е огледалото на прехода

„ Моделът КТБ” е огледало на прехода – подмолни контракти зад тила на хората. Това разгласи в предаването „ Лице в лице” водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя напомни, че точно прокуратурата дефинира аферата като „ модела КТБ”.

Именно по тази причина желаех да бъдат оповестени всички политици, които са били финансирани от банката, посочи Нинова.

Лидерът на левицата счита, че в случай че се разкрие цялата истина към аферата „ КТБ” обществото ни може да стартира постпреходния си интервал.

Относно съглашението сред парламентарните групи да се отсрочи цялостната либерализация на продажбата на земеделска земя на чужденци Нинова разяснява, че земеделската земя е национално благосъстояние. Има заплаха да я изкупят, да не се употребява за произвеждане, да има спекулативно препродаване, посочи водачът на Българска социалистическа партия.

Относно абсурда с НДК тя счита, че лобита в ГЕРБ се бият между тях за едни пари. Именно по тази причина тя не е разрешила на Деница Златева да остане в кабинета „ Борисов 3”. Сега щяха да си измият ръцете с нея и с Българска социалистическа партия, сподели Нинова.

Вижте повече във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР