Моделът Кристин Илиева проговори след катастрофата с Дивна и обяви,

...
Моделът Кристин Илиева проговори след катастрофата с Дивна и обяви,
Коментари Харесай

Моделът Кристин Илиева с разтърсваща изповед в ефира след катастрофата: Дивна е...

Моделът Кристин Илиева проговори след злополуката с Дивна и разгласи, че прости на певицата. Кристин разкри какво се случва с нея сега в „ Зравей, България ” по нова Тв.

Ето разтърсващата изповед на Кристин Илиева:

„ Най-голямата болежка отмина, аз сама не знам на моменти какво се случва с мен, още съм в потрес, какво ми се случва и какво  претърпявам. Помня всичко от злополуката. Адреналинът ме държеше. Това е основното нещо, което ме избави, за какво бях с тежки пострадвания на десния крайник и фрактури на бедрото и по таза. Не поисквам на никого да изпита това, което аз изпитах.

Бях привикнала да ми бият обезболяващи, и с повече дози. В Турция се хванаха за главите, не може толкоз обезболяващи да са ми били. Намериха за 3-4 дни по-леки обезболяващи, само че в първите дни като по часовник в 8,00 почвах да пискам и да желая по-силни обезболяващи. Просто бяха като наркоман.

Няма нищо инцидентно, имам вяра, че за всичко, което се случи, си има причина. Със сигурност казусът ще ме направи по-силен и по-добър човек. Усещам какъв брой по-силна ставам и всички го виждат.

В момента минавам през сложен интервал, ще се боря, ще ми бъде тежко, само че ме чака нещо по-красиво и по-хубаво.

Лечението ми е 50  процента религия и аз имам вяра, че ще се оправя. Аз желая да се оправя, да изляза и да се разхождам с другари, би трябвало да бъда мощна, тъй като желая да видя братчето си и да  прегърна сестричката си. Не мога да предам семейтвото си и себе си.

Простила съм на Дивна, тъй като зная, че не го е направила преднамерено. Това може да се случи на всеки. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР