Моделът Кристин Илиева, която катастрофира тежко преди месеци с певицата

...
Моделът Кристин Илиева, която катастрофира тежко преди месеци с певицата
Коментари Харесай

Красавицата Кристин трогна мрежата с първи разтърсващи думи след животоспасяващата операция в Турция

Моделът Кристин Илиева, която катастрофира тежко преди месеци с певицата Дивна, трогна мрежата със мощни думи, с които показва благодарността си към хората, написа Блиц.

Вчера от стилната организация на моделката оповестиха прелестната новина, че всички нужни средства по лекуването на Кристин Илиева са събрани.

Припомняме, че в резултат на костна зараза Кристин подвигна висока температура и незабавно се върна в Турция. Там тя бе подложена на интервенция за преодоляване на инфекцията. 

В знак на признателност Илиева разгласява трогателно послание към хората, дързали да й оказват помощ. 

Публикуваме го без редакторска интервенция: 

 Скъпи другари, 
Искам да изкажа цялата си признателност към вас за поддръжката, която получавам, за всяко едно подаяние, което сте създали!!! 
Имам страхотна новина- СУМАТА Е СЪБРАНА, с помощта на положителните ви души. Толкова съм разчувствана, не знам по какъв начин да изкажа благодарността си. Просто сте страхотни! Нека Бъдете Благословени! 
Амин! 



На Кристин също по този начин й предстоят пластични интервенции, които на този стадий зависят от възобновяване й. Поне две години оттук нататък моделът ще се бори за цялостното си възобновяване. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР