Моделът Кендал Дженър стана мишена на нападки и яростни критики

...
Моделът Кендал Дженър стана мишена на нападки и яростни критики
Коментари Харесай

Скочиха на Кендал Дженър заради палто

Моделът Кендал Дженър стана цел на нападки и гневни рецензии поради присъединяване си в ревю, в което беше облечена с пухкаво палто. Участието на звездната хубавица не остана прикрито от зоркия взор на природозащитници, които незабавно допуснаха, че дрехата е направена от естествена кожа, съобщи "Дарик ", цитирайки The Sun.

Това провокира същински спор в обществените мрежи. Някои непосредствено упрекнаха Кендъл, че предизвиква убиването на животни. „ Носенето на кожа не те прави красива. Показва, че си невежо и много празно създание “, разяснява ядосана природозащитничка.

Мнозина скочиха в отбрана на модела. „ Странно е по какъв начин всички нападат Кендъл за коженото палто, само че никой не подлага на критика хората, които са го създали “, показва почитател на красивата брюнетка.

Нейната сестра Ким Кадрашиян преди време също бе цел на рецензии от страна на природозащитници. Тя се появи на светско събитие с дреха от естествена кожа.

„ Вярвам, че всеки има право на избор да носи това, което желае. Не е нелегално да купуваме кожи “, разяснява риалити звездата.

Kendall Jenner "Dsquared2 " için Milano'da podyumda yürüdü.#KendallJenner & #KendallJennerTurkey pic.twitter.com/0yWH34cuN6
— Penumbra News (@PenumbraNews) January 15, 2018
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР