Моделът има атрактивна цена и следва актуалните тенденцииBlackview S8 е

...
Моделът има атрактивна цена и следва актуалните тенденцииBlackview S8 е
Коментари Харесай

Blackview S8 – осемядрен смартфон, с четири камери

Моделът има атрактивна цена и следва настоящите трендове

Blackview S8 е представител на новото потомство безрамкови 18:9 смарт телефони

Безрамкови екрани във формат 18:9 и двойни камери са две ясно отчетливи трендове на пазара за смарт телефони. Тези устройства безспорно оферират по-вълнуващо потребителско преживяване при гледане на видео и снимане на значимите моменти от живота. Освен това хубавият смарт телефон към този момент има огромен екран – с диагонал над 5 инча.

Моделът Blackview S8 следва модата при смарт телефоните. С огромен 5,7-инчов безрамков IPS екран в съответствие 18:9 и резолюция HD+ (720×1440 пиксела), фаблетът сграбчва вниманието, включително и с атрактивната си цена от към 160 $ в онлайн магазина Tomtop. Високото съответствие сред повърхност на екрана и тялото на смарт телефона значи, че ще получите устройство с огромен екран в стилен корпус, който също така е много тъничък – 0,83 см.

Освен с луксозен 5,7-инчов IPS екран, Blackview S8 се отличава с двойни съществена и предна камера

Blackview S8 стъпва на мощен хардуер. В основата на този фаблет е осемядрен чипсет MediaTek MTK6750T на тактова периодичност 1,5GHz и поддръжка на Lightning 4G-LTE и Wi-Fi връзки. Респектиращ е и размерът на паметта – 4GB оперативна памет (RAM) и 64GB непрекъсната флаш памет, които са задоволителни за равномерен мултитаскинг под ръководство на операционна система Android 7.0. Нещо повече, паметта може да се уголемява с micoSD карти с потенциал до 128GB.

Фаблетът Blackview S8 е наличен в няколко цветови разновидността

Отличителна характерност на обсъждания смарт телефон са камерите, които са общо четири на брой – двойна съществена камера 13MP+0.3MP, ситуирана на гърба на устройството, и двойна предна камера 13MP+0.3MP за селфи! Рядко ще срещнете на пазара други сходни смарт телефони. Добавете към това бързия, 360-градусов датчик за пръстов отпечатък, под двойната съществена камера на гърба, който разпознава притежателя и отключва смарт телефона единствено за 0,1 секунди.

Blackview S8 е оборудван с мощна батерия 3180 мАч, който може да обезпечи пълноценно потребление на устройството в границите на деня. Моделът дава два слота за сим карти и е съчетаем с всички публикувани мобилни мрежи – 2G, 3G и 4G, като се доставя отключен по целия свят. Зареждането на батерията става през реверсивен USB Type-C порт, който служи и за продан на данни с други устройства. Предвидено е, несъмнено, и общоприетоо 3,5-мм гнездо за слушалки.

В комплекта на Blackview S8 са включени и аксесоари като слушалки, калъф и протектор за екрата

Цената на Blackview S8 сега е много атрактивна – моделът се предлага за $159,99 в световния онлайн магазин Tomtop (при регулярна цена от $229,96). Има размери 15,9х7,5х0,83 см и тегло 195 грама. В комплекта на устройството влизат самия смарт телефон, захранващ адаптер, USB кабел, инструмент за сим картата, протектор на екрана, калъф, слушалки (!), адаптер USB C – Micro USB, стойка за телефона, OTG кабел и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР