Моделът идва с най-мощния за ТВ приставките шестядрен чип, много

...
Моделът идва с най-мощния за ТВ приставките шестядрен чип, много
Коментари Харесай

Beelink GT-King Pro – първокласeн TV Box с Hi-Fi аудио

Моделът идва с най-мощния за ТВ приставките шестядрен чип, доста памет – 4GB+64GB, богат набор от интерфейси и операционна система Android 9.0

Beelink GT-King Pro – супер TV Box за домашно развлечение

ТВ приставките получават все по-развити видео и аудио благоприятни условия, трансформирайки дома в същинско кино. Това са на процедура мини компютри, нормално под ръководство на Android, които разкриват необятни благоприятни условия за развлечение от интернет на домашния тв приемник.

Нов модел TV Box на една от най-хубавите марки на пазара, Beelink, идва с последно потомство хардуер, доста памет и отлични аудио характерности. Beelink GT-King Pro, предлагана на промоционална цена от $139,99, разчита на най-мощния чип за сходни устройства сега – това е Amlogic S922X-H с четири ядра Cortex-A73 на 2,21 GHz и две ядра Cortex-A53 на 1,8 GHz за безпрепятствено възпроизвеждане на филми, игри и приложения.

Аудио опциите на Beelink GT-King Pro са от най-голям клас

Нещо повече, ТВ приставката на Beelink обезпечава първокачествен Hi-Fi тон и Dolby резултат за поглъщащо аудио преживяване вкъщи. Шестядреният CPU е допълнен от графичен блок ARM G52 MP6 GPU, който също има 6 ядра. С тази високопроизводителна композиция от CPU и GPU ще забравите за проблемите при гледане на видео и при игри.

Beelink GT-King Pro разполага и с респектиращ размер памет – 4GB оперативна (RAM) и 64GB непрекъсната (ROM) ще ви разрешат да се наслаждавате на безпрепятствено HD видео и да сваляте солидно наличие от интернет, било то филми или приложения.

Връзката към световната мрежа е обезпечена от двубандов Wi-Fi (2.4GHz + 5.8GHz), както и от 1000Mbps LAN интерфейс. С сходно информационно съоръжение ще стриймвате съвършено аудио и видео с резолюция 4K при 60fps, с 3D резултат и  H.256 шифроване.

Beelink GT-King Pro е отлична ТВ приставка във всяко отношение, включително дизайна

ТВ приставката идва и с настояща операционна система Android 9.0, която обезпечава усъвършенствано потребителско преживяване с разнообразни приложения и игри. В допълнение, можете да управлявате устройството отдалечено с включеното в комплекта отдалечено с гласов надзор през 2.4G.

Дизайнът на Beelink GT-King Pro също е впечатляващ. ТВ приставката е компактна – с размери 11,90×11,90×1,79 см – и лека, с тегло едвам 380 грама, тъй че да се вмести безпроблемно до тв приемника, допълвайки интериора.

Beelink GT-King Pro разполага с богат набор от интерфейси

Устройството се свързва към тв приемника през HDMI интерфейс (версия 2.1), като също така разполага с портове USB 3.0 и USB 2.0, слот за SD карти памет, аудио излаз, LAN порт (RJ45 1000Mbs), RS232 интерфейс и, несъмнено, гнездо за зареждане. Освен безжичен модул Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac е разполагаем и Bluetooth 4.1 + EDR. В комплекта влизат гласово отдалечено, HDMI кабел, захранващ адаптер и управление за потребителя.

Можете да купите първокласната ТВ приставка тук: Beelink GT-King Pro – на цена от $139,99. Доставката до България ще ви коства още $4,31 с въздушна поща.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР