Моделът и тв водеща Александра Петканова не крие, че има

...
Моделът и тв водеща Александра Петканова не крие, че има
Коментари Харесай

Алекс Петканова показа белезите от силикона

Моделът и тв водеща Александра Петканова не крие, че има корекции по тялото си, само че не съумява да се помири с мисълта, че още не може да се отърве от досадните белези след слагането на силиконовите й импланти, научи ПИК. Допреди шест години дамата на Лудия кореспондент Даниел Петканов бе с толкоз дребни гърди, че когато й се постановяваше да популяризира долни дрехи или бански костюми, рекламодателите трябваше да създават размер XXS особено за нея.



Самата Александра обича да се майтапи, че преди корекцията балконите й са били "стотинка под балатум ". Петканова към този момент има 2 интервенции за увеличаване на бюста. В началото поставила 300 кубика силикон, с цел да наподобяват гърдите й по-съблазнителни, без обаче да са неестествено огромни. След известно време обаче добавила още повече силикон и към този момент се фръцка с фамозните 600 кубика - двойно повече. „ След корекцията на бюста имах нещо като мускулна тресчица, все едно съм правила повече лицеви опори. Мои приятелки споделиха, че болката им е била доста мощна, една от тях даже показа, че е било по-болезнено от естественото раждане ", призна наскоро Петканова в Мрежата.

От няколко дни с мъжа си Даниел моделката е на почивка в Доминиканската република. Между десетките реклами, с които всекидневно спами профила си в Инстаграм, Александра откри време да отговори на въпроси на своите почитатели. Попитаха я кое е най-големият минус на силиконовия бюст. А тя даже сподели със фотоси минусите на този тип пластични интервенции - това, че нормално остават белези. "Мисля, че минусът е единствено един - белезите. Преди шест години направих тази намеса, си имам белези и до ден-днешен. Казват, че при някои се заличават, може би е до кожа ", разяснява пред почитателите си Александра.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР