Моделът и инфлуенсър Александра Петканова може и да е само

...
Моделът и инфлуенсър Александра Петканова може и да е само
Коментари Харесай

Модел, инфлуенсър, фитнес мацка, майка, съпруга... Всекидневните метаморфози на Алекс Петканова

Моделът и инфлуенсър Александра Петканова може и да е единствено на 26 година, само че към този момент има в действителност доста зад тила си! Тя е сполучлив модел, ефирен водещ, инфлуенсър, брачна половинка, майка, фитнес ентусиазъм и какво ли още не.

Именно всички тези превъплъщения ни накараха да отворим Instagram профила ѝ, с цел да се опитаме да преброим какъв брой " функции " извършва тя във всекидневието си.

Виж още: Стоичков с доктрина за COVID-19: Внимателно премислян е с години

Фитнес запалянко

Петканова нееднократно е споделяла, че постоянно е била слаба, като за задачата е следяла прецизно с какво се храни. Но тъкмо в такава форма в никакъв случай не е била. Вижте тази преса нагоре! За задачата Петканова тренира кондиционно при Сами Хосни и се храни с подобаващите за нейните цели ястия.

Виж още: Семейно бягство в Дубровник: Джаферович стегнаха куфарите и отидоха на почивка

Грациозен модел

Да, това още веднъж е Алекс Петканова, този пък в подготовка за фотоси на фешън бутик. Е, това е единствено един от плановете, по които работи напоследък, несъмнено.

Виж още: Една секси мама на ATV: Яна Димитрова пръска сексапил по залез-слънце на морето

Топ инфлуенсър

Алекс е от тези инфлуенсъри, които в случай че следиш, има какво да видиш - при нея няма единствено реклами на марки, нито сякаш инцидентни тагвания от заведения и хотели. 

Виж още: Кристиан Кирилов се разгласи за Българския Аквамен! Той и Джулия - цяло лято на море

Любяща брачна половинка

Цяла България стана очевидец на свадите, само че и на любовта (че и брака) на семейство Петканови. Всичко неприятно явно към този момент е в предишното, двамата са женени, имат детенце, собствен личен дом, и в никакъв случай не са крили проектите си да имат още деца.

Виж още: Ето го и него: Сузанита най-сетне сподели годеника си, чиято обич я избавила от опиатите

Майка

Малкият Габриел към този момент е на годинка и 6 месеца и сигурно грижите и тичането по него са уморителни. Алекс е постоянно до детето си, като му оказва помощ да опознава света, смеейки се дружно.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР