Моделът и бивш нападател на Локо Пловдив Благомир Мастагарков се

...
Моделът и бивш нападател на Локо Пловдив Благомир Мастагарков се
Коментари Харесай

Моделът Благомир Мастагарков се влюби по телефона

Моделът и някогашен нападател на Локо Пловдив Благомир Мастагарков се влюбил в чаровната си половинка Невена по телефона. А през днешния ден двамата към този момент са съществено обвързани. " Случайно ми излезe нейна фотография в Инстаграм. Когато я видях, напряко замръзнах на телефона и се надявах да се срещнем. Първите ни срещи бяха безусловно по 10-15 часа от заран до вечер и по този начин към този момент сме година и половина дружно. Тя е неповторим човек ", откри сърцето си Благо пред кореспондент на " Марица ".

Мастагарков е лице на доста фешън марки в България и чужбина. Красавецът снима за марки като Юнкер, Индиго, Маниак и Левел, настрана учи за психолог. В същото време работи и като хост в едни от най-вървежните заведения в Пловдив.

Благомир посреща гостите в именития W клуб, а преди този момент работи дълго като хост в затворилата дискотека Мегами. Моделът показа, че притежателите на клуба са желали да внесат многообразие и екзотика и по тази причина с изключение на хостеси, които да настаняват мъжете, са наели и мъже, които, от своя страна, да посрещат дамите.

Бившето острие на Локо се снима в един от най-големите шлагери на Галена - " Мама Ураган ", а с певицата ДесиСлава са толкоз близки другари, че тя е била дама на бала му.

В свободното си време Благомир обича да спортува, а огромната му пристрастеност е рисуването. Красавецът изненадващо призна, че избира разходките в природата пред шумните клубове. Той има доста другари, с които играе билярд, дартс или разпуска с наргиле.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР