Моделът ГЕРБ не падна, но се пропука - активизирането в

...
Моделът ГЕРБ не падна, но се пропука - активизирането в
Коментари Харесай

Йончева: Моделът ГЕРБ се пропука, това беше подкрепа на шайката

Моделът ГЕРБ не падна, само че се пропука - активизирането в интерес на Делян Добрев беше поддръжката на „ шайката “. Това сподели представителят на Българска социалистическа партия Елена Йончева пред публицисти по отношение на отхвърлянето на оставката на Делян Добрев.
Говорителят на Българска социалистическа партия уточни, че не е била сюрпризирана от оставката на Делян Добрев. Тя регистрира, че от всевъзможни трудови и партийни колективи са валели поддръжка за него, което по думите й припомня на едни тоталитарни времена.
„ Причината за това активизиране в негова поддръжка съгласно мен се състои в това, че в случай че един човек от цялата тази скица „ ГЕРБ “ падне, това значи, че и другите могат да паднат. Всъщност това беше поддръжката на шайката “, съобщи тя .
На въпрос дали се тормози, че ще я съди Делян Добрев, Йончева разясни, че не се тормози. „ Мен ме заплаши, че ще ме съди министърът на опазването на здравето Москов, вицепремиерът Валери Симеонов. Сега ме заплашва господин Добрев. В момента, в който им бръкнете във всички тези големи, срамни далавери, в тази омерта, незабавно заплашват да ви съдят. Очакват, в случай че вие не се изплашите, то други да се изплашат “, разясни Йончева, представена от Фокус.
Оставката на Делян Добрев е поискана от Бойко Борисов и той го удостовери сутринта, добави тя.
На въпрос дали се усеща палачът на Делян Добрев и политическият му палач, тя разясни, че възходът му продължава.
Йончева обяснни, че изказванието й за построяването на средновековен модел от Делян Добрев, който завладява всички най-важни постове в общината, е основано на обстоятелства. По думите й да се споделя, че изнасянето на обстоятелства е мракобесие, значи, че ГЕРБ не са привикнали на това.
„ Това не е спекулация, това фактически е превръщането на една община в един модел „ ГЕРБ “. В една феодална конструкция, където към този момент няма състезания. Няма никакво възприятие за положително или зло, за правдивост “, разяснява Йончева. Тя разясни, че се е срамувала да върви в Хасково поради това мракобесие, както са определяли обстановката жителите на общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР