Моделът Еудокси Яо от Абиджан, Кот д'Ивоар, има форми, на

...
Моделът Еудокси Яо от Абиджан, Кот д'Ивоар, има форми, на
Коментари Харесай

"Африканската Кардашиян" има задник с обиколка 1,5 метра

Моделът Еудокси Яо от Абиджан, Кот д'Ивоар, има форми, на които даже Ким Кардашиан ще завижда - бедрата й са с към 1,5 метра обиколка. При това момичето твърди, че в никакъв случай не е правила пластична хирургия и цялата й хубост си е по природа.


Еудокси Яо отхвърля да спомене своята възраст, само че с горделивост издава обсега на бедрата си - 100 и петдесет сантиметра. Моделът твърди, че за разлика от идола си Ким Кардашиан, тя в никакъв случай не е била под ножа на хирурга.



" Никога не съм имал пластична хирургия. Никога, в никакъв случай, в никакъв случай в живота си. Винаги съм била по този начин "

Момичето споделя, че всякога, когато излезе, тя създава възторг: хората се стопират с цел да я прегледат по-добре. Моделът е сигурен, че всички те мечтаят за селфи с нея. Евдокси разказва външния си тип като " ултра-сексуален ".



Интересно е, че " африканската Кардашиян " не знае номера на облеклата си и избира да се вмъква в най-тесните джинси. Ако облеклата, които купи, наподобяват прекомерно скромни за нея, тя без значение ги доработва с ножица.



" Хора с фигура като моята рядко носят тесни облекла. Те избират да носят облекла, които крият техните форми. Не го върша, обичам да демонстрирам фигурата си и това може да шокира хората "

Еудокси постоянно качва нови фотоси в мрежата и те събират огромно многообразие от мнения - от възторжени до извънредно отрицателни. Момичето признава, че се преди преживявала неприятните мнения, а в този момент просто не им обръща внимание. В последна сметка повече от половин милион души са се абонирали за Фейсбук страницата на модела, което значи, че доста консуматори в действителност харесват нейното извънредно тяло.

" Аз не се одобрявам доста хора. Но има и други, които желаят да се срещнат с мен. И когато ме видят, не могат да скрият насладата си. Аз привличам хората. "

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР