Моделът Емили Ратайковски участва в подкаста High Low with EmRata,

...
Моделът Емили Ратайковски участва в подкаста High Low with EmRata,
Коментари Харесай

Емили Ратайковски: Мъжете се държат като кастрирани

Моделът Емили Ратайковски взе участие в подкаста High Low with EmRata, воден от модела и фешън инфлуенсър Оливия Понтон. В диалога си с нея Ратайковски показа опита си в любовта с мъжете, с които до момента е излизала.

Така стигнала до заключението, че огромна част от мъжете не умеят и не знаят по какъв начин да се оправят със мощна жена.

Казват ти, че си специфична... че си там, където си, с помощта на напъните, които си положила. Но след това малко по малко стартират да се държат като кастрирани и не знаят по какъв начин да овладеят страстите си. Стават непоносими и стартират да ти тровят нервите и живота, разяснява 31-годишният английски модел.

Понтон се съгласи с тезата на Ратайковски и добави, че множеството мъже не желаят във връзката си да имат мощна и сполучлива жена, тъй като по този метод се усещат " доминирани " от нея.

,,Смятам, че мъжете се усещат несигурни в компанията на дами, които се държат по-мъжки и имат по-голяма власт от тях, по този начин изпитват боязън от нас'', изрази мнение Понтон.

Ратайковски поддържа тезата на своята събеседничка и добави, че виновност за това имат наложения патриархат и хетеронормативност в обществото.

Разбира се, може да има конкуренция сред дамите, само че не мога да кажа, че едната се пробва да заеме мястото на другата. Хетеронормативните връзки са нещо друго. Властта и силата обичайно са обвързани с мъжественото, сподели още моделът.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР