Моделът Емили Ратайковски е един от най-дейните защитници на правата

...
Моделът Емили Ратайковски е един от най-дейните защитници на правата
Коментари Харесай

Емили Ратайковски вече не е толкова секси

Моделът Емили Ратайковски е един от най-дейните бранители на правата на дамите и равенството сред половете. Въпреки че някои я упрекват поради непрестанното демонстриране на голота, което сигурно поражда злоба в доста дами, Емрата има напълно друго обръщение.

Вчера, 8 август, Ратайковски разгласява в профила си в Instagram фотография, на която театралничи със секси долни дрехи и... много окосмени подмишници. Каъдърт е към есе, което е оповестено в американското издание на списание Harper`s Bazaar.

В него моделът коментира своята позиция за това за какво всички би трябвало да се отнасят към дамите с почитание и да им дават опцията да бъдат тъкмо такива, каквито желаят да са .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) на Авг 8, 2019 в 8:32 PDT

Емили се възпламенява по концепциите на феминизма още в колежа. Днес тя осъзнава, че това, че е бяла жена и дава доста преимущества в живота.

Ратайковски счита, че всяка жена би трябвало да има опцията да бъде толкоз многолика, колкото желае . Жената би трябвало да има право да избира по какъв начин да се облича, какво да разгласява в обществените мрежи и дали да си бръсне подмишниците или не. Трябва да имат опцията да се усеща женствена, без значение дали ще е облечена в бурка или с бански с връвчици.

И фрагментът, за който тя е решила да остави окосмяването си, е в цялостен синхрон с посланието й. Той събра над милион и 700 хиляди лайкове за часове, а доста известни дами поддържаха позицията на Ратайковски .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kirsten Prysunka (@usernamethis) на Авг 8, 2019 в 6:20 PDT

В есето си тя споделя още, че да остави естественото си окосмяване да пораства от време на време я кара да се усеща по-секси. Затова и не намира нищо неприятно в това да не го отстранява. Най-малкото, тъй като това е неин персонален избор, което мигновено го прави верния .
 Емили Ратайковски, Inamorata и новите секси ризи
Новите секси ризи на Емили Ратайковски

Емили знае по какъв начин да предизвика интереса ни

Емили не може да проумее по какъв начин в днешното съвременно време хората към момента считат, че в случай че си секси, прекомерно секси за техните разбирания, значи си малоумен. Още в митологията и историята дамите са описвани като рискови същества, на които не може да имаш доверие . И всичко това - поради телата им. Когато културата се плаши от дамите като цяло, тя жигосва тези, които са си разрешили да не се срамят от телата си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР