Моделът Джиджи Хадид се наслаждава на едни от най-красивите дни

...
Моделът Джиджи Хадид се наслаждава на едни от най-красивите дни
Коментари Харесай

Джиджи Хадид обзаведе дом за над 5 млн. долара! Вижте луксозния дом на модела

Моделът Джиджи Хадид се любува на едни от най-красивите дни от живота си - тези на бременна жена в очакване напървото си детенце. То се чака да се появи през септември. 

В последно време тя се е отдала на своя пристрастеност - интериорния дизайн и дружно с майка си, Йоланда, са създали изцяло преобзавеждане на жилището на модела в Ню Йорк. 

Явно Джиджи Хадид е извънредно горда с резултата, защото разгласява фотоси от жилището, а това тя прави за първи път. " Прекарах цялата предходна година, проектирайки моето мечтано място. Разбира се всичко се случи тъкмо преди карантината... само че съм разчувствана за всички специфични моменти, които преживяхме, до момента в който го създадем ", написа тя в Instagram.

Виж още: Мода по холивудски: Как най-големите звезди прикриват своите недостатъци?

Виртуалната обиколка на дома на Джиджи Хадид стартира с хола. Тук виждаме екстравагантен диван, на който са положени декоративни възглавнички на Жан-Пол Готие. На стените пък има творби на изкуството, дело на Остин.

Виж още: Да си любим на ориста: Световноизвестните персони, които в действителност са осиновени

Кухнята е същинска фантазия за всяка стопанка, а на плота в средата пък виждаме купа с топки за билярд. Впечатляващи са и стъклата на шкафовете, зад които се вижда декорирана паста, дело още веднъж на фамозен художник.

Виж още: 47-годишната легенда Цеца стана баба! Името на внучето ѝ провокира скандал в Сърбия

Банята на жилището е напряко фантазия - просторна, с доста мрамор и топла светлина. Една от стените пък е декорирана с корици на списание New Yorker.

Цялостно апартаментът е изработен с доста усет и със ужасно доста пари! Разгледайте и останалите фотоси, като цъкате на стрелката в дясно:

Виж още: Миа Халифа с значимо обръщение към девойките и срамен роман за интервала в порното

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР