Моделът Джиджи Хадид се извини, след като получи вълна от

...
Моделът Джиджи Хадид се извини, след като получи вълна от
Коментари Харесай

Моделът Джиджи Хадид се извинява, казва, че „не е проверила фактите“ публикация за отношението на Израел към палестинските деца

Моделът Джиджи Хадид се извини, откакто получи вълна от отрицателни реакции за шерване на изказване за спора в Газа тя признава, че не е проверила обстоятелствата.

„ Публикацията към този момент не е налична за гледане, само че съгласно New York Post и други изявления тя упреква израелската страна в брой закононарушения против палестински деца преди терористичната офанзива на Хамас от 7 октомври “, заяви Metro.uk във вторник.

Ню Йорк пост заяви в понеделник сутринта, че Хадид е твърдял, че Израел е „ единствената страна в света, държи деца като военнопленници " и е виновен за " похищение, обезчестяване, оскърбление, изтезания, убийства на палестинци години и години преди 7 октомври 2023 година "

Оттогава тя се извини с дълги, 2 обява в нейния Instagram до нейните 79,1 милиона почитатели, отбелязвайки, че „ Като човек с палестински генезис, безкрайните сърцераздирателни вести и облици, идващи от Газа са мъчителни и постоянно поразителни. За мен е значимо да спо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР