Моделът Джиджи Хадид, която наскоро отпразнува 27-ия си рожден ден,

...
Моделът Джиджи Хадид, която наскоро отпразнува 27-ия си рожден ден,
Коментари Харесай

Джиджи Хадид се разголи за своя колекция бански

Моделът Джиджи Хадид, която неотдавна отпразнува 27-ия си рожден ден, показа нова фешън колаборация - сбирка бански за марката Frankies Bikinis. Джиджи работи по сбирката с основателката на марката Франческа Айело, която е и най-хубавата другарка от детството на модела. Заедно двете снимат каталога на сбирката, до момента в който друга другарка от детството, Алана О`Хърлихи, е създател на фотосесията.

" Вдъхновението за тази сбирка пристигна от времето, прекарано с Джиджи в фамилния й дом в Пенсилвания, и всички мемоари, свързани с това място, с приятелите и фамилията ", показа дизайнерът.

Темата за детството и децата отразяват нюансите на жълто и бебешко синьо, употребявани в сбирката, както и сантиментални елементи - кормила, рюшчета и принтове.

Франки и аз сме приятелки от толкоз дълго време! Още преди да стартира кариерата ни, ние се поддържаме във всичко и постоянно, добави Джиджи, изяснявайки, че в чест на другарството си са добавили към сбирката и принт с буквите си.

Общо сбирката включва 98 продукта с размери от XS до XXL на цени от $45 до $185. Първата част от сбирката ще излезе на 11 май, втората - на 2 юни.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР