Моделът Джеръми Рюелман е починал на 27-годишна възраст. Тъжната вест

...
Моделът Джеръми Рюелман е починал на 27-годишна възраст. Тъжната вест
Коментари Харесай

На 27 години почина най-красивият мъж СНИМКИ

Моделът Джеръми Рюелман е умрял на 27-годишна възраст. Тъжната новина оповестиха тази неделя негови другари и сътрудници. Причината за гибелта на младия мъж не бе разкрита.

Рюелман е роден в Ню Джърси и през кариерата си е работил с едни от най-големите фешън марки и дизейнери. Сред тях са Кристиан Сириано, Джон Варватос, Superdry, Пери Елвис и други. Той е бил на страниците и на авторитетните издания GQ и Playhouse.

Сириано реагира с прочувствени думи след гибелта на младия модел.

“Никога не съм разгласил нищо като това, само че да загубиш другар, който има толкоз хубав дух, е доста мъчно. Това е Джеръми, най-красивият мъж, който даряваше обич на всеки срещнат, без значение от всичко ”, написа той. Сириано дефинира Рюелман за своя муза и изрече своите съболезнования към неговите близки.



Моделът Лекси Уоод също изрече тъгата си по гибелта на младия мъж. Тя разказва Рюелман като най-хубавия си другар и сродната си душа в живота. “Ако ме познавате, знаете какъв брой доста обичам Джеръми ”, написа тя в обява в Инстаграм.

“Не мога да опиша магията, която беше той. Срещнах го, когато бях на 15 години. Още тогава разбрах, че сърцето ми вечно ще бъде цялостно. Той е моята сродна душа, моя най-хубав другар, моята подрепа, моята светлина, моята обич. Мога да продължа и още, тъй като той бе толкоз специфичен, моят близнак... ”, написа тя.

Сред покрусените от гибелта на младия модел, които изрекоха своите съболезнования, бяха също певицата Деми Ловато и изобретателният шеф на Halston Кен Доунинг.

Само дни преди гибелта си младият модел споделил в Инстаграм фотография от последната си фотосесия.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР