Моделът Борисов от НС се пренесе в Столичния общински съвет.

...
Моделът Борисов от НС се пренесе в Столичния общински съвет.
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Градските ни съветници занулиха устрема на БСП в София с това решение

Моделът „ Борисов ” от Народно събрание се придвижи в Столичния общински съвет. Преди 9 месеца го възвърнаха. ГЕРБ са на всички места, като позиции. Най-голямото отвращение е, че това се случи с гласовете на моите сътрудници от. Това съобщи Георги Свиленски от в предаването „ Панорама ” по Българска национална телевизия.

По думите му, гласоподавателите са били заблудени, защото Цветомир Петров е определен за 4 години, а не краткотрайно. Изборът на ръководител е политическо решение, акцентира той и сподели протокол от съвещанието.

Свиленски акцентира, че е работа на огромните политически партии в СОС да си обезпечат кворум. „ Не е работа на партиите на 4-то, 5-то място да обезпечават болшинство. Това е аморално. Нашите съветници гласоподаваха дружно с хората, които събориха Паметника на руската войска ”, не скри възмущението си левият политик.

Той акцентира, че в политиката е най-важно да си пореден. „ Нашите гласоподаватели не са дали своят вот за нас, с цел да върнем ГЕРБ на власт. Нашите съветници го направиха. Затова Националния съвет се разграничи от тях. Те занулиха стремежа на в София ”, изясни Георги Свиленски.

„ Важно е да се върне моралът в политиката. В момента няма подобен. Трябва да е ясно кой ръководи и кой е съпротива. Когато всички седнат на масата да ръководят, съпротива стават жителите ”, акцентира той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР