Моделът Бориса Тютюнджиева не обича да говори за личния си

...
Моделът Бориса Тютюнджиева не обича да говори за личния си
Коментари Харесай

Бориса Тютюнджиева изненада всички ни - бременна е, омъжена е...

Моделът Бориса Тютюнджиева не обича да приказва за персоналния си живот. Просто тъй като знае, че щастието обича тишината. Преди просто криеше обичания мъж с разнообразни емоджита, стикери и впрочем изображения. E, става известно, че това надалеч не е единственото, което тя съумя да скрие от почитателите си:

Виж още: Яна Димитрова съблазнява с фото, а Петко показа брачен кадър

Да, тя е бременна, освен това в напреднала бременност, а по пръстените на ръката ѝ, както и на ръката, която допира корема ѝ, виждаме, че към този момент е и омъжена. " Любовта носи обич! Разполагам с всичко, което обичам и обичам всичко,с което разполагам. Нужно е единствено чисто сърце ", написа тя под сензационния кадър. 

На фотографията, видно, тя е с бяла рокля, което ни кара да размишляваме в посока на това, че фотографията е от сватбения ден на модела. 

Виж още: Съкровището на мама: Преслава и Паола още веднъж очароват със фотоси

Бориса Тютюнджиева се сгоди през 2018 година във Флоренция. Само преди няколко седмици моделът отпразнува своя рожден ден. Впечатление прави, че по време на цялата си бременност тя е била и извънредно дейна в Instagram. Но нито една от фотосите не издава тайната ѝ. 

Виж още: След " Игри на волята ": Защо Станимира е разочарована от Ники и кои са приятелите ѝ в шоуто?

Кариерата на Бориса стартира през 2006 година, когато печели състезанието " Кралица на хубостта ". Същата година показва страната ни на интернационалното събитие от " Кралица на хубостта " в Китай. След това работата ѝ я води в Италия, където става лице на известни първокласни марки. 

Изображение: https://www.instagram.com/borisa_tutundjieva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР