Моделът Али Алиев е организирал превоз на украински бежанци от

...
Моделът Али Алиев е организирал превоз на украински бежанци от
Коментари Харесай

„Мистър Менхънт“ спасява бежанци от Украйна


Моделът Али Алиев е провел транспорт на украински бежанци от Украйна до нашата страна, писа " България Днес ".

От началото на войната бургазлията, притежател на купата " Мистър Менхънт ", пътува непрестанно до Украйна, с цел да транспортира майки с децата им до родния си град и до пунктовете за помощ за бежанци у нас.

Преди няколко дни седмият по хубост мъж в света е избавил от обстрела на съветските военни елементи две майки с техните бебета. Те са бесарабски българи, а Алиев ги е приютил в личния си дом.

В обществените мрежи другари на красавеца от светските среди на България го поздравиха за неговата поддръжка за хората на Украйна.
" Адмирации за моето скъпо братче Али Алиев! Днес той възпламени колата рано заран и отиде до Украйна! Замина, с цел да помогне! ", написа в профила си във фейсбук " пиарът на БГ звездите " Атанас Лазаров.

 

 Моделът бе един от най-атрактивните участници в

Моделът бе един от най-атрактивните участници в " Сървайвър "

Преди две години, прецизира Лазаров, моделът бил " заклещен в Киев поради пандемията " и последвалата карантина. По време на престоя си в Украйна Алиев се сприятелил с доста украинци и в този момент, когато видял техните премеждия от войната, незабавно решил със лични средства и превоз да оказва помощ за тяхната евакуация до България.
" Здравейте, хора! Моята самодейност даде резултат! Приютявам тези две украински бесарабски фамилии ", разгласи в обществените мрежи Али Алиев.
Той се обърна за поддръжка към всички, които могат да обезпечат кошарка, памперси и количка за трите деца, едното от които е единствено на 4 месеца.
Най-красивият мъж на Бургас се стреми двете украински фамилии да не бъдат лишени от нищо належащо за един естествен живот. Същевременно продължава да пътува през ден до Украйна макар смъртната заплаха, на която се излага.

Али Алиев дава образец по какъв начин човешката взаимност в дни на тествания е по-силна от страха за личния живот. Той показва на процедура по какъв начин един сполучлив човек е в положение стремително да превключи на " военнавременна вълна " и своя бизнес, и целия си обичай.

Паралелно с доброволчеството Мистър Менхънт Интернешънъл развива бизнес със слънчево студио и автомивка в родния Бургас. Продължава и да тренира настойчиво, с цел да не губи форма, тъй като дисциплината съгласно него е най-важното нещо за един същински мъж.  Преди няколко години Алиев бе един от най-атрактивните участници в " Сървайвър ". Той просълзи феновете с предлагането за брак, което направи на приятелката си Ива от телевизионния екран. Тогава моделът призна, че " парите, приключението и славата са го стимулирали да взе участие в шоуто ". Днес Алиев ползва уроците от " Сървайвър " в действителния живот. А те по думите му са два - " мъдрост и религия в личните сили ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР