Моделът Алекс Богданска, която не знае къде се намира и

...
Моделът Алекс Богданска, която не знае къде се намира и
Коментари Харесай

Смляха Алекс Богданска: Какво си се разч@кнала, чакаш някой да ти влезе ли?! Евтина си!

Моделът Алекс Богданска, която не знае къде се намира и разведена ли е, омъжена ли е, направи следващия си гаф в мрежата. За който потребителите безусловно я разкостиха и този път с право.

Александра, която от седмици е на отмора със сина си (и вероятно с някогашния си Даниел Петканов) в Тайланд, пусна фотоси, които са за строго преразглеждане от администраторите на мрежата. Защото наличието им е меко казано неуместно за пространство, в което " вилнеят " хиляди деца и малолетни.



Богданска, на която доста момиченца желаят да подражават, се пусна в такава поза, че и мъжете се засрамиха. Тя се е разч@кнала върху един слон, само че по този начин, все едно след секунда ще прави здрав с@кс. Така възприеха фрагмента болшинството от потребителите и не й икономисаха това.

" Какво се се разкекерчила, ма?! Чакаш някой да ти влезе ли?! Ами барем да ти влезе, че се снимайте, да има какво действително да забележим. Толкова си евтина, че нямаш грам мярка за нищо. А в профил до теб като нищо стои синът ти, който след това в учебно заведение ще попилеят от обиди и бъзици ", пишат хората в нета.

Богданска обаче или не ги чете, или въобще не й дреме какво усещане оставя. Важното е да й се радват богатите чичаци и тези, от които й зависят работните планове.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР