Модел от „Мис Максим“ взриви мрежата със свои голи снимки.

...
Модел от „Мис Максим“ взриви мрежата със свои голи снимки.
Коментари Харесай

Гол модел се качи върху диво животно, а след това...

Модел от „ Мис Максим “ взриви мрежата със свои голи фотоси. Особено огромен брой гневни реакции получи фотос, на който тя е яхнала чисто гола диво животно, написа pochivka.blitz.bg.

Джесика Раст била въодушевена от природата, която видяла по време на пътешествието си в Австралия и сафарито, на което се отправила, до момента в който е там. За да увековечи някои от прекарванията си, тя снимала неповторима фотография на гърба на един слон.

„ Снимката беше направена доста умерено – имаше природозащитници, които ми помогнаха да снима фрагмента “, изяснява тя.

Снимката, която е от пътешестване до Бали, предстоящо провокира остра реакция в обществените мрежи, написа „ Daily Star “. Язденето на слонове се осъжда от доста организации, защитаващи животните. Причината е, че слоновете постоянно биват подлагани на извънредно принуждение, с цел да се научат да носят туристи.

Въпреки това Джесика пази постъпката си като споделя, че фотографията е „ изкуство “. В Инстаграм канадският модел написа: „ Просто съм една горска самодива. Ние сме естествени. Всичко е естествено. За артистично ли намирате това или за обидно. За мен всичко (и всички) е изкуство “.

Въпреки че ездата на слонове се осъжда от доста природозащитни организации, обявата на манекенката събира над 6000 лайкове. Докато някои хора я атакуват за постъпката ѝ, други я пазят. Един от тях написа: „ Еха, изкуство отвред. Слон щастливец “.

„ Продължавай да бъдеш себе си – да не ти пука какво мислят другите. Ти си специфична и удивителна “, окуражава я почитател.

Откакто фотографията със слона обиколи мрежата, Джесика продължава да пуска скандални фотоси от пътуванията си. Тя към този момент има 328 000 почитатели в Инстаграм, което я трансформира в доста сполучлив туристически инфлуенсър. Този месец тя се завърна на Бали, където театралничи на плажа и в джунглата.

Тя е пътувала още до Амазония, Израел, Австралия и пустинята в Дубай. А коментиращи припомнят и за друга нейна скандална фотография, на която „ се отърква в камила “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР