Модел от Азербайджан продава девствеността си, за да купи къща

...
Модел от Азербайджан продава девствеността си, за да купи къща
Коментари Харесай

Моделка си продава девствеността, иска да купи къща за майка си

Модел от Азербайджан продава девствеността си, с цел да купи къща на майка си и да учи в чужбина. Момичето се популяризира през уебсайт с името Мария, и има проведен търг за милувки с нея.
"Майка ми постоянно ми помагаше и в този момент е неин ред да се гордее с мен ", споделя момичето. Първоначалната ставка е 100 хиляди евро, само че към този момент минимумът е 250 000.
Себе си тя продава през профилиран уебсайт, в който доста девойки търгуват телата си. Има и секция за девственици.
С приходите от продажбата 23-годишната Махбуба Мамадзада ще купи къща за майка си, ще отиде в чужбина, с цел да учи. Ако парите след тези две неща не са се изчерпали, ще направи и подслон за бездомни животни и ще пътува. Сайтът оповестява и че невинността на момичето е доказана с здравно уверение.
Купувачът може да бъде сигурен за "качеството " на момичето с обзор в деня на половия акт.
В изискванията на организацията се споделя, че срещата с Мария ще се организира в Германия. Купувачът на девствеността може да избере хотела съгласно неговите стремежи. Сега моделката живее и работи в Турция, взе участие в ревюта и реклами.
В момента за Махбуба има мераклии, които са декларирали предпочитание да платят над 250 000 евро. В информацията в уеб страницата за нея написа, че тя е висока 173 см, обичаната й храна е италианска и няма корекции. Сайтът приема 10% депозит.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР