Модел на Versace, съименник на президента Румен Радев, участва в

...
Модел на Versace, съименник на президента Румен Радев, участва в
Коментари Харесай

Марина Тошич превзема поп жанра с „Waistline“

Модел на Versace, адаш на президента Румен Радев, взе участие в клипа на „ Waistline “.

Идеята за поп ария на британски се ражда преди две години, когато гласовитата певица стартира своята обиколка в разнообразни студия, търсейки подобаващата ария, която да почувства прочувствено и близка до същността си.

„ Търсех нещо друго като звучене, музика, въодушевление. Нищо не беше по моята мярка, до момента в който един ден получих позвъняване от мой непосредствен другар, с който сега и работим дружно. Той ми сподели, че е намерил забавен композитор, който е работил с Afron Jack и Tiesto в Холандия. “ – споделя Марина. Така се стига до среща с Оливър Роса и Babet - авторката на текста на „ Waistline “. Оказва се, че Марина, Оливър и Babet имат подобен усет за музика и споделят едни и същи страсти. „ Много значимо нещо за мен! “ – споделя Марина и добавя: „ Песента беше подготвена за два часа. Влюбих се в нея и, макар че беше подготвена при започване на 2020-а, съм я слушала десетки хиляди пъти. Тази ария отразява моя характер, персона, история, както и обстоятелството, че одобрявам по-лиричното звучене. В тази ария има пристрастеност, нещо, което ме загъделичка още като я чух. Така разбрах, че това е моята ария. “

Изборът песента да е на британски е въодушевен от желанието на Марина да опитва с разнообразни езици и жанрове в творчеството си. „ Пътувам доста в чужбина и когато ме питат за мои планове, желая да има какво да покажа на феновете си. “ – споделя Марина.

За видео-реализацията на „ Waistline “ певицата се доверява на Иван Димитров-Торекс, работил с Емилия, Борис Солтарийски, Райна и доста други. В ролята на екранния й сътрудник се превъплъщава моделът Румен Радев. Атлетичният красавец влиза в света на модата едвам преди година, с помощта на приятелката си. През 2020-а той е единственият българин, който дефилира в границите на Milano Fashion Week и то в ревю на Versace. Малко по-късно към този момент има контракт с американска организация за модели. Така Марина и екипът й го откриват за клипа на „ Waistline “. Някои от сцените във видеото са въодушевени от клипа на Мадона „ Justify My Love “.

„ Много беше мъчно да намерим точния човек за клипа, тъй като с изключение на физически, трябваше да ми допадне и като сила. Все отново трябваше всичко, което демонстрираме да наподобява достоверно. “ – разкрива част от любовната история в клипа Марина Тошич. Частен плаж в Слънчев бряг и луксозен пентхаус се трансформират в снимачна площадка на клипа, сниман през 2020-а. Марина взема решение да отсрочи премиерата поради пандемията. Това е и повода  „ Waistline “ да се появи в последния ден на октомври. Според Марина видеото е тъкмо за такова студено, дъждовно и меланхолично време.

„ Waistline “ към този момент е в You Tube канала на Марина Тошич.

 

Коя е Марина Тошич?

Марина Тошич е сръбско-българска певица, която избира България, с цел да гради музикалната си кариера. Родена е на 20 август, тя стартира да пее още в главното учебно заведение, като солист на учебния хор. От 7 до 10 годишна възраст играе национални танци, а на 10 години става и детски модел. Една година учи в музикално учебно заведение, след което се записва в здравно учебно заведение, само че в това време посещава музикална школа, където учи пиано и солфеж. Записва се в ЮЗУ „ Неофит Рилски “ в Благоевград и учи във факултета по изкуствата. Марина стартира да пее на 19-годишна възраст. През 2014-а и 2015-а изнася поредност от концерти в Австралия. В България Марина Тошич декларира безапелационното си наличие на музикалната сцена през 2016-а като реализатор на „ Пайнер “, когато излиза дебютният й сингъл „ Любовница “.

След това показва „ Авантюра “ и „ Жестока “, а през 2017-а и „ Черта ти поставям “. През 2018-а излиза дуетната й ария с Димана - „ Нека го боли “, която е и последна в взаимната й работа с „ Пайнер “.

През 2018/2019 взе участие в най-големия музикален формат в Сърбия „ Zvezde Granda “, а през 2020-а, към този момент като независим реализатор, излиза и първата й ария на сръбски език ¨U 4 zida¨. През 2021-а излиза „ Мама “. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР