Модел на управление, по-различен от този на ГЕРБ, поиска в

...
Модел на управление, по-различен от този на ГЕРБ, поиска в
Коментари Харесай

Вигенин: Вярвам, че ще има повече комуникация и диалог

Модел на ръководство, по-различен от този на ГЕРБ, изиска в студиото на „ Лице в лице “ Кристиан Вигенин от „ Българска социалистическа партия за България “. Той акцентира, че промените би трябвало да подсигуряват, че корупцията няма да бъде държавна политика.

Вигенин беше съперник на Ива Митева от Има Такъв Народ за председателското място в Народно събрание. „ Българска социалистическа партия е сериозна партия, не мисля, че би трябвало да ни одобряват за даденост. Вчера до края на деня нямахме информация кой е претендентът на Има Такъв Народ, не са търсили поддръжка от нас. Смятам, че постъпихме вярно – виждаме, че при подобен метод самата Ива Митева беше определена с гласовете на Движение за права и свободи. Струва ми се, че сигналът, който дадохме, беше свестен. Вярвам, че ще има повече връзка и разговор сред нашите обединения “, разяснява социалистът.

Той акцентира, че бъдещият министър-председател би трябвало да бъде „ постоянен клиент “ на Народното събрание и да се върне достолепието на парламентарната институция.

Вижте още във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР