Модел на име Казуми от Калифорния, САЩ, може да се

...
Модел на име Казуми от Калифорния, САЩ, може да се
Коментари Харесай

Красавица, спала с 500 партньори, иска с още толкова

Модел на име Казуми от Калифорния, Съединени американски щати, може да се похвали с доста извънредно достижение. Момичето признава, че до 24-годишна възраст е спала с 500 сътрудници, оповестява БЛИЦ.

Тя обаче няма да спре дотук и към този момент е направила проекти за идващите шест години.

До 30-годишна възраст тя ще счупи грандиозно личния си връх и ще откри още 500 късметлии, с които ще се отдаде на удоволствия. Според Казуми сексът е нейният метод на живот. Тя взе участие в суингър празненства и в този момент е в полиаморна връзка.

`Красавица,

В същото време Казуми освен се среща с избраниците, само че и пази лист с успехите си, написа Daily Star. За тези, които са посочили най-хубавата си страна, тя даже е измислила специфични обозначения. Те обаче трябвало да се отърват от триумфалните нотки, когато ги намерил гаджето на Казуми, който очевидно не се радвал на достиженията ѝ.

" Честно казано, изгубих броя им след 98 или нещо такова. Слагах ги всички в скришен кодиран лист. Слагам звезди, в случай че сътрудниците ми са в действителност положителни, или сърца, в случай че имам усеща към тях, " споделя Казуми.

Влюбчивата хубавица разгласи, че счита да вдигне грандиозно секс празненство на 30-ия си рожден ден. И отбелязва, че постоянно прави проби и употребява защитни средства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР