Модата завладя конните състезания в Аскот в традиционния Ден на

...
Модата завладя конните състезания в Аскот в традиционния Ден на
Коментари Харесай

Какво облякоха кралски особи и гости в Деня на дамите

Модата завладя конните надпревари в Аскот в обичайния Ден на дамите, заяви в. " Дейли мейл ".

Ако надбягванията в Аскот са кулминационната точка на конните надпревари във Англия, то обичайният Ден на дамите там е едно от стилните събития на лятото. И тази година дамите се облякоха във впечатляващи тоалети, като акцентираха на шапките, с цел да създадат усещане.

Вижте фотоси от Деня на дамите, в действителност са впечатляващи

Една жена несъмнено се открояваше с дръзка синя кожена рокля с дълбоки цепки от двете страни. Друга беше с пеперудки по тоалета и клонки зеленина на главата.
 Денят на дамите Guliver/Getty Images
Някои, като графинята на Уесекс Софи и Зара Тиндал, заложиха на белите тоалети. Принцеса Юджини се наби на очи в огнено алено, а сестра ѝ Биатрис заложи на светлосиньо. Принцеса Ана беше в идеално съчетани зелена рокля и шапка, и кремави ръкавици.
 Парадът на шапките в Деня на дамите Guliver/Getty Images
Кралица Елизабет, която връчва влиятелната Златна купа, дойде в колесница без брачна половинка си принц Филип, който се възвръща от заболяване.

Парадът на шапките както постоянно беше доста разнороден, само че някои дами демонстрираха толкоз доста тропически цветя, че можеха да запълнят с тях ботаническа градина, написа в. " Дейли мейл ". Капелата на една жена даже беше с няколко птици - папагали и бухал.
 Парадът на шапките в Деня на дамите Guliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР