Модата шампиони на UFC да предизвикват звезди на бокса за

...
Модата шампиони на UFC да предизвикват звезди на бокса за
Коментари Харесай

Шампион на UFC стана за смях с предизвикателство към Ломаченко

Модата първенци на UFC да провокират звезди на бокса за боксов дуел не стопира, откакто Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър счупиха всички върхове със своя двубой през 2017-а.

Наскоро някогашният международен първенец Поли Малиняджи загуби борба против ММА-цът Артьом Лобов по разпоредбите на ръкопашния пердах без ръкавици (макар самият Поли да се смята за ограбен от съдиите), което очевидно е въодушевило негов сътрудник да се опита да си издейства многомилионен контракт за конфликт против хегемон в “сладката наука”, както назовават бокса в Щатите.

На 23 юни пък първенецът в две категории на UFC Хенри Сехудо, който е и олимпийски първенец по битка от Пекин 2008, провокира посредством “Туитър” носителя на международните трофеи на WBA и WBO Василий Ломаченко на боксов двубой.

Artem Lobov (13-15,MMA) former UFC fighter wins by unanimous victory over Paulie Malagnaggi (36-8,,Boxing) former World Champion. What do you think an Olympic & #UFC champ Champ would do to #boxing ‘s @VasylLomachenko? pic.twitter.com/uZDmFm5f1O
— Henry Cejudo (@HenryCejudo) June 23, 2019
“Какво смятате, че двоен първенец на UFC и олимпийски първенец ще аргументи на боксьора Василий Ломаченко”, попита в обществената мрежа Сехудо, само че от този момент само провокира вълна от подигравателни мнения.

We all know what happened the last time you fought a Mexican warrior. Whose hand got raised again? #bendtheknee pic.twitter.com/3auAWzL90M
— Henry Cejudo (@HenryCejudo) June 23, 2019
Дори самият Ломаченко се включи в полемиката и му подсказа с GIF, че ще го нокаутира, а Сехудо опита да се заяде, припомняйки единствената загуба на Лома - от мексиканеца Орландо Салидо през 2014-а. Това не послужи добре на Сехудо и почитателите продължиха да се присмиват на мераците му да излезе на един кръг по разпоредбите на бокса против индивида, който назовават Матрицата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР