Модата на пролетта и лятото на 2022 г. се адаптира

...
Модата на пролетта и лятото на 2022 г. се адаптира
Коментари Харесай

Най-накрая красиви и удобни тенденции: какво ще облечем през 2022г.

Модата на пролетта и лятото на 2022 година се приспособява към нова действителност: комфортните облекла са в основата. Но това не са спортни панталони. Много ярки и красиви трендове ни чакат напролет.

Дрехи с апели и лозунги
В такива неща можете да заявите своите визии. Тези облекла са за вашата бърза самопрезентация, за вашата визитка, тъй че хората незабавно да прочетат: кой си, какви са възгледите ти, смисъла на живота и така нататък

Мини – пола
Такава къса пола е на мода. Дори може да се назова не мини, а микро. По жанр те наподобяват на разновидности от 90-те. Най-модерните разновидности това лято би трябвало да бъдат в живи цветове и щампи.

На мода са и „ старите “ деним костюми с мини поли. 90-те – Форево.

Широки панталони
Ако желаете ожете да демонстрирате загара и резултатите от усиленото образование благодарение на къси панталони. На стилните ревюта за лятото на 2022 година имаше модели с всички вероятни дължини: освен къси, само че и необятни, удължени бермуди.

И в случай че късите панталони не са подобаващи, тогава наклонността ще свърши работа – необятни прави панталони. Те се появиха в съвсем всички женски сбирки. Панталоните могат да бъдат част от костюм. Или можете да ги носите с елементарна плетена бяла тениска или риза.

Блясък
През пролетта и лятото на 2022 година ни чакат искрящи пайети, кристали, необикновени неща с холограмен резултат, които трансформират цвета си според от това по какъв начин грее слънцето. И те могат да се носят освен за празнични събития, само че и за всеки ден.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР