Модата на опасните снимки взе още една жертва. 17-годишен младеж

...
Модата на опасните снимки взе още една жертва. 17-годишен младеж
Коментари Харесай

Модата на опасните снимки взе още една жертва

Модата на рисковите фотоси взе още една жертва. 17-годишен юноша е умрял след рухване в асансьорна шахта на зарязан градеж в Приморско, в опит да снима. Инцидентът е станал нощес след среднощ. Сигналът е подаден от приятеля на починалия, с който били дружно.

Приморско

Младежите пристигнали с компания от шест души на отмора в Приморско. Били без родителите си. След случая другар на починалото момче дал показания, че двамата са взели импулсивно решение да създадат панорамни фотоси от изоставения градеж, като са проникнали през загражденията и се качили на 6-я етаж.
Цветелина Рандева- представител на Министерство на вътрешните работи Бургас: След като са създали фотосите, по неразбираеми досега условия единият от младежите се е подхлъзнал и попада в асансьорна шахта, като се опитал да се задържи за арматурно желязо, само че същото се е скъсало и не е могло да издържи тежестта му, вследствие на което той пада в асансьорната шахта от близо 20 метра височина.
Сградата е върху частен терен и е строена за хотел още преди 2005 година, само че останала незавършена. От Общината в Приморско споделиха по телефона, че обектът е добре обезопасен, а съгласно полицията част от оградата е съборена от пожарникарите нощес. Почиващи споделиха, че изоставената постройка е привличала вниманието и на други деца.
Елена Попова: Какво ти направи усещане, че там има доста хубава рамка за скачане. Нормално е децата да ги притегля това нещо…Янита: Аз не знам кой ги е пуснал сами тия дребни деца. Няма какво да кажа, рисково си е и би трябвало да се мисли.
По случая е формирано досъдебно произвеждане. Очаква се да излязат пробите за алкохол и опиати на починалото момче.
 17-годишно момче почина след рухване в шахта на зарязан градеж 17-годишно момче почина след рухване в шахта на зарязан градеж
17-годишно момче почина, падайки в асансьорна шахта на изоставена постройка в Приморско.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР