Модата на наградите Грами“ по традиция е...нетрадиционна, често дива и

...
Модата на наградите Грами“ по традиция е...нетрадиционна, често дива и
Коментари Харесай

Модата на наградите „Грами“ – нетрадиционна, дива и лудешка

Модата на премиите „ Грами “ по традиция е...нетрадиционна, постоянно " дива и лудешка ". Звездите и в този момент не изневериха на необикновеното и екстравагантното, като този път не липсваше и грациозност от остарялата школа, съобщи Асошиейтед прес.

Виктория Моне - носителката на наградата за най-хубав нов реализатор, мина по аления килим със зашеметяваща прилепнала по тялото рокля на богиня в бронзовокафяв цвят на " Версаче ". В рокличка в същия звук беше облечена и очарователната й 2-годишна дъщеричка Хейзъл, която стана най-младата номинирана в историята на премиите " Грами ".

С избора си на тоалет Моне отдаде респект към Стария Холивуд измежду морето от дръзки цветове, искра и зарево. Роклята й допълваше колие със змия на " Булгари ".
 Виктория Моне Gulliver/Getty Images
Британската певица от албански генезис Дуа Липа заложи на сребриста рокля с надълбоко изрязано деколте на " Куреж ". Липа носеше и наподобяваща риба 23-каратова огърлица с диаманти, оранжеви сапфири и други скъпоценни камъни на " Тифани ".
 Дуа Липа Gulliver/Getty Images
Тейлър Суифт , която сложи връх, спечелвайки за четвърти път водещото отличие за албум на годината, разноски по аления килим рокля с драпиран корсет, цепка в профил и шлейф в класическо бяло на " Скиапарели ", съчетана с дълги черни кадифени ръкавици и голям брой огърлици.
 Тейлър Суифт БГНЕС
На непреходно бяла рокля на " Версаче ", обсипана с кристали и напомняща визията на Линда Еванджелиста от 1995 година, беше заложила и Оливия Родриго .
 Оливия Родриго Gulliver/Getty Images
Ако с визията си Виктория Моне пресъздаваше концепцията за статуетка " Грами ", Майли Сайръс беше боец в златисто с мрежест тоалет, който изглеждаше съвсем напълно изработен от безвредни игли. Творението е на Джон Галиано за фешън къща " Маржела ".

Коментирайки визията на Сайръс , Бианка Бетанкур от " Харпърс базар " сподели, че това е, което наблюдаващите харесват и обичат да виждат на премиите " Грами ".
 Грами Gulliver/Getty Images
Певицата Тайла , която с шлагера си Water победи в новата категория за най-хубаво африканско осъществяване, съвършено се оправи с дебюта си на наградната гала в ментовозелена рокля на " Версаче ", издържана в духа на нормалната й " игрива и секси " визия.

Любимият тоалет на Клер Стърн от сп. " Ел " обаче не беше от аления килим, а на сцената на премиите " Грами " - минималистичната рокля от мъниста на Боб Маки , с която Майли Сайръс извърши отличения си шлагер Flowers.

Другата призьорка Били Айлиш заложи на черно яке вид бомбър с розови ръкави и с бродерия " Барби " на ревера.

Шоуто изобилстваше от ярки жълти, розови и настоящите червени цветове, въпреки че доста от участниците бяха избрали класическото черно. Сред тях беше кънтри певицата Лейни Уилсън в черен костюм на " Балмен ", която беше решила да отдаде респект към " мъжа в черно " Джони Кеш.

Изпълнителките от " Бойджиниъс ", облечени с идентични бели костюми на Том Браун с розови карамфили на реверите, демонстрираха мини наклонност на аления килим - на дамите в мъжко облекло.

Джанел Моне , която постоянно се откроява с стилните си решения, беше избрала черна рокля с пайети на Джорджо Армани, обточена със сребрист кант и сребристо-черна роза на талията. " Чувствам се класическа, безконечна и футуристична ", показа Моне.

Макар част от миналите по аления килим да се развихриха в духа на ексцентричната традиция, наблюдаващите означиха наличие на по-традиционни визии от нормалното за премиите " Грами ".

" Изглежда, че водещите музикални оценки са в преход, най-малко що се отнася до модата. Това, което преди беше най-крещящият червен килим на годината, този път беше осезаемо по - приглушено . От една страна това е фантастично. То разрешава на по-дискретните визии да блеснат. От друга страна, това въпреки всичко са премиите " Грами ". В последна сметка малко бомбастичност постоянно е занимателна ", сподели Джонатан Еванс от " Ескуайър ".

Себеизразяването към момента беше в основата на стилната игра на церемонията. Сид Уилсън от " Слипнот " реши да показва това с кожен шлем, наподобяващ на противогаз, за дебюта си на аления килим с " лилавата " Кели Озбърн.

Мария Мендес беше избрала златисто бижу за глава, което падаше до очите й, в допълнение към рокля в цвят шампанско.

Червената рокля на певицата Доун Ричард безусловно представляваше дърво, чиито клони се извисяваха високо над главата ѝ.
 Кайли Миноуг Gulliver/Getty Images
На алено - рокля с корсет и шлейф на " Долче и Габана ", беше заложила и австралийската поп звезда Кайли Миноуг .

Бетанкур открои неколцина свои любимци и измежду мъжете - Песо Плума, Джон Батист и Лени Кравиц с авангардни костюми надлежно на " Луи Вюитон ", " Версаче " и Рик Оуенс.
 Грами Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР