Модата на джуките няма да отмине скоро, а все повече

...
Модата на джуките няма да отмине скоро, а все повече
Коментари Харесай

Тина от "Един за друг" показа устните си след процедурата за уголемяване

Модата на джуките няма да отмине скоро, а от ден на ден девойки прибягват до помпането на устни с хиалурон. При някои резултатите са супер, само че при други...

Тина от " Един за различен " не крие, че също се е подложила на сходна процедура, само че неотдавна качи стори в Instagram, с което леко ни шокира. На фотото Тина сподели по какъв начин разгражда филърите в устните си, които очевидно са били тъкмо инжектирани. Става въпрос за процедура, която цели да форсира естественото разграждане на хиалуроновата киселина.

Виж още: Обвиняваш Карди Би, че е продажница? Готви се да платиш милиони обезщетение

 Instagram

Брюнетката скоро не беше качвала свои нови фотоси, само че в този момент го направи. Черно-бялото фото е в компанията на половинката ѝ Миро, а от фрагмента си проличава, че джуките на Тина са придобили по-нормални размери към този момент. Все отново минаха няколко седмици от разграждането на филърите и несъмнено твърдим, че в този момент наподобява много по-добре.

Виж още: Хора споделят най-тъпите и неуместни аргументи, поради които са скъсали с гаджетата си

 Instagram

В края на предходната година Тина и Миро бяха на меден месец на Малдивите, откъдето ни радваха със супер фотоси и сторита в профилите си в обществената мрежа. Тина описа, че са си изкарали доста добре,  а от фотографията долу сами може да прецените по какъв начин са изкарали.

 Изображение: https://www.instagram.com/tina.atanasovaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР