Модата на анорексично слабите тела отдавна мина, но някои от

...
Модата на анорексично слабите тела отдавна мина, но някои от
Коментари Харесай

Фотошоп или реалност? Моника Валериева втрещи с крайно слаби крака

Модата на анорексично слабите тела от дълго време мина, само че някои от родните моделки очевидно още не са разбрали това. След 3 деца Светлана Гущерова се радва на тяло на момиче в тийнейджърска възраст, само че това е напълно нейно решение така тя нееднократно е споделяла, че в действителност се лимитира доста, с цел да наподобява по този метод - очевидно господин Гущеров харесва подобен вид дами, а тя сигурно не желае да бъде сменена и да даде животът си приказка на друга.

Виж още: Мания или просто БГ мода?! Устните на Дениз Йозджан ще се разпилян, конкурират тези на Тита

Моника Валериева и в тази ранглиста не остана по-назад - за жалост. Половинката на поп-фолк изпълнителя Меди безусловно втрещи с това по какъв начин наподобяват сега краката ѝ. Въпросът който всички тук си задават сигурно е " Тази жена въобще яде ли нещо? ", тъй като видимо живее единствено на вода. Ако Валериева счита това за секси, значи в действителност е в огромна неточност.

Виж още: Евгения Джаферович шашна още веднъж, ето с какво този път

 Instagram

В момента силиконката е щастливо обвързана с с поп-фолк изпълнителя Меди. Двамата наподобяват в действителност щастливи дружно и като че ли най-сетне Моника се е кротнала. През последниите седмици силиконката постоянно качва сторита от вечерния уют на двойката и наподобява умерено. Дано паник офанзивите са останали в предишното.

Виж още: Фифо от Игрите го закъса с парите? Ето с какво стартира да се занимава, само че отново печели малко

Време е родните хубавици да се осъзнаят и да стартират да се грижат повече за себе си, тъй като телосложението на множеството е леко плашещо, а това никога не е модерно  - колкото и да си го мислят. Всички мъже желаят огромни дупета и добре завършени женствени бедра - кокали никой не желае, даже и гръдната обиколка да е много огромна.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР