Модата и функционалността трябва хармонично да се сблъскат през зимата

...
Модата и функционалността трябва хармонично да се сблъскат през зимата
Коментари Харесай

Slopes to Streets: Разкриване на ски модните тенденции за 2024 г.

Модата и функционалността би трябвало хармонично да се сблъскат през зимата на 2024 година с кръстосано облекло, предлагащо разнородни елементи както за планински завършения, по този начин и за апрески. Хубаво е да си видян и в сигурност на пистите, само че е значимо и да си моден, написа Кейти Дартфорд.

Аз съм твърдо уверен, че колкото по-добре човек наподобява на пистите, толкоз по-добре кара ски. Така че въпросът какво би трябвало да носи човек през 2024 г. - както на пистите, по този начин и отвън тях, е от първостепенно значение.

Но не се опасявайте, в случай че към момента не сте приключили зимните си тоалети, защото Euronews Culture ви показва селекциониран обзор на най-новите трендове за този сезон, с набор от варианти за феновете на снега, които обичат стила, както и функционалност за планината. Никога не е късно да изглеждате добре.

В непрестанно развиващия се пейзаж на ски модата, акцентът за 2024 година се реалокира оттатък елементарните еко-акредитиви - защото това е даденост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР