Модата е свързана преди всичко с тенденции за дрехите и

...
Модата е свързана преди всичко с тенденции за дрехите и
Коментари Харесай

Секси трендовете, които мъжете обожават

Модата е обвързвана на първо място с трендове за облеклата и акесоарите, които дамите харесват, стоят им добре и подсказват част от персоналността им. Но каквото и да си приказваме, скрито всяка една от нас сортира деликатно детайлите по външния си тип, с цел да притегли ненапълно и вниманието на обичания човек. Вижте кои са трендовете, които мъжете обичат:

Спортни облекла
И по-точно тези секси клинчета, къси панталонки и бюстиета, впити в съвършено изваяните и поддържани с усърдни тренировки женски тела. В последните няколко години да имаш плътно и добре завършено тяло е не просто здравословно, само че и извънредно съвременно. Ето за какво огромни компании за облекла и то освен спортни започнаха свои линии за фитнес и йога дрехи. А мъжете просто ги обожават по телата ни.

Мъжки тениски
Да, радикално друга кройка, която не излага всичко на показ, само че е някак секси. Мъжете харесват девойки, които не се престарават всякога да наподобяват съвършено и като че ли даже са малко над нещата. А в този момент си представете заран, ароматно кафе, палачинки с домашно сладко и тя – сгушена в неговата тениска. С леко разголено рамо, рошава коса и голи крачета – секси, нали?

Летни рокли
Може да е зима, само че лятната рокля си е класика и единствено мисълта за нея сгрява сетивата ни. Ефирни материи, флорални претекстове, тънки презрамки, къдрички, къси дължини и триъгълни деколтета – няма мъж, който да устои на това!

Конска опашка
Когато стане дума за прически, мъжете несъмнено харесват семплите женски фризури или другояче казано – не на стегнатите букли, подредени по съвършен метод, в името на които дамата е подготвена да изяде мъжа с парцалите, в случай че й скапе косата, прегръщайки я през рамо. Най-любима съгласно анонимна анкета извършена в Съединени американски щати се оказва конската опашка – елегантна, секси и разкриваща изящния женски врат.

Кожено яке
Те са секси и непретенциозни – кожените якета са цялостен шлагер в последните няколко сезона и има за какво. Ако е ловко селекциониран моделът, показва най-хубавото от женската фигура. Освен това някак има своето рок и бунтарско звучене, което несъмнено се харесва на представителите на мощния пол.

Всичко с дантела
Изискано, леко транспарантно и доста нежно – облеклата с дантела са секси и подказват за това какво се крие под тях по един извънредно внимателен метод. Независимо дали става дума за рокля, пола, риза или просто един дантелен подробност – мъжете са почитатели!

Бейзболни шапки
Някои дами ги употребяват, с цел да прикрият кофти прическа, а други ги вмъкват ловко цялостната си визия и ги носят със самочувствие. Бъдете от вторите! Когато жена носи бейзболна шапка, тя наподобява непринудена, спортна и изпитваща комфорт – все качества, които момчетата харесват.

Гол тил
Може би си помислихте, че в класацията щеше да има дълбоки деколтета? Да, те също са обичани на мъжете, само че взех решение да избягам от клишето с гърди на показ и мини полички, напомнящи по дължина на необятен колан, в сравнение с дреха. Но пък вижте – голият тил е секси! Ама доста секси! Дали ще е на рокля, дали на блуза – той загатва, а не излага всичко и точно по тази причина е желан от мнозина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР