Модата диктува своята воля не само в света на обувките

...
Модата диктува своята воля не само в света на обувките
Коментари Харесай

7 неща, които ще се превърнат в моден акцент в интериора през 2022 г

Модата диктува своята воля освен в света на обувките и облеклата. На нея са подвластни и интериорните решения. Сега е моментът да разберем какво ще се смята за съвременно през актуалната 2022 година от декоративните детайли.

1.       Акцентни огледала

Огледалото е търсено в съвсем всички интериорни стилове, само че през идната година може да се впише в хола или банята като акцентен подробност, който притегля вниманието.

Затова не се колебайте да изберете всяко огледало, което се разграничава по темперамент и дизайн от общия жанр, само че в това време го добавя.

2.       Ръчно направени артикули

Това е изключително годно за текстилните произведения: пачуърк одеяла, ръчно бродирани покривки и калъфки за възглавници от конци, поръчани от майсторки, пердета от макраме.

Елементи от бохо стила, като ловци на сънища, също могат да бъдат скъпа облага за интериора.

3.       Вази

Третият вид продукти, които ще станат съвременни, са ексцентричните вази с матово, тактилно прелестно покритие. Разбира се, избирайки сходен фон, би трябвало да надградите философията на стила, който сте избрали за вашия дом.

Така че, в случай че холът е украсен в духа на минимализма, тогава за акцент можете да вземете триъгълна или закръглена ваза. В спалнята в жанр Прованс, поставете ваза под формата на пъпка на лале или роза. Предпочитаните материали са стъкло и керамика.

4.       Живи стайни растения

Зелените площи са доста известни повече от година и в бъдеще те също няма да изгубят позиции.

Време е да си купите кактус за бюрото, да поставите саксия с теменужки на перваза на прозореца или да засадите палма в саксия покрай дивана в хола.
3 минуса в интериора на жилището, които незабавно притеглят окото на гостите
Предстои ви ремонт на жилището и доста желаете да измененията нещо в него. Хем желаете да ви е комфортно, хем да е съвременно, само че и гостите като...
Прочети повече
5.       Сушени цветя

Елемент номер пет ще украси интериора на тези, които не желаят да харчат пари и време за грижа за живи растения. Този продукт е сухи цветя.

Изсушените зърнени храни, билки, цветя, листа и клони могат да обогатят и изпълнят с цветове всеки интериор. Освен това, в случай че съумеете да намерите и изсушите или купите към този момент изсушено рядко растение, то ще бъде същинска украса и акцент на обстановката.

6.       Прибори за хранене

Шестият фешън продукт, който би трябвало да откри място в къщата през идната година, е сбирката сервизи.
Идеи за украса на килимите вкъщи
Хубавият килим може да преобрази стаята. От трапезарията до банята, демонстрираме ви седем лесни, изобретателни метода да разкрасите дома си с...
Прочети повече
Не е належащо да купувате комплект за 10 души и да го нареждате на обществено място в бюфета, в случай че можете да си позволите единствено две чинии, само че с забавна история на генезис, това също може да се смята за сбирка.

7.       Стенни композиции

И последният, седми детайл - стенни композиции. И не състоящ се от фотоси или хербарии, а единен от обща тематика.

Например, можете да окачите на стената в кухнята рамкирани предписания за обичаните си ястия с обяснителни фотоси или фотоси на артикули, в спалнята можете да украсите пространството над леглото с изображения на спящи ангели и животни.

Ако запазите салдото и изберете верния цвят и размер на обособените детайли от композицията, тъй че да се комбинират един с различен и да се усеща целостта в този отбор, ще бъде добре.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР