Модър-Царевец е напълно готов и чака получаването на Акт 15.

...
Модър-Царевец е напълно готов и чака получаването на Акт 15.
Коментари Харесай

„Модър-Царевец” е готов, но не може да бъде пуснат - кметът изрази разочарованието си

„ Модър-Царевец ” е изцяло подготвен и чака приемането на Акт 15. Оказва се обаче, че все пак придвижването по него не може да бъде пуснато. Причината е забавянето на дейностите по кръстовището на ул. „ Солунска ” и „ Царевец ”. Вчера от Община Пловдив обявиха, че завършването на строителните действия по Южния обходен колектор там ще се забавят с най-малко още седмица. Без да е работещ този  сектор, то стартирането на пробива на процедура ще безпредметно.
Прочетете още
„ Разочарован  съм сред съгласуването сред обособените компании. След поредност от срещи с разнообразни сдружения като ЕВН, НКЖИ, ВиК, ЕРП-тата за Южния обходен колектор – те започнаха едвам тогава да си приказват. Бавят се дейностите  по построяването на  участъка сред улиците „ Солунска ” и „ Хаджи Димитър ”. Фирмите би трябвало да засилят темповете.  Превърнах се в проектант, инженер, разбирам към този момент от строителство – по кое време плоча добива здравина и така нататък Това обаче не е моя работа и ангажимент. Аз като кмет желая, като кажат на 6-ти да махнат техниката и да са подготвени, това да е свършено ”, съобщи кметът Костадин Димитров.  Той добави, че има да се израждат още две шахти на кръстовището, а на следващия ден ще се разбере по какъв начин и по кое време ще бъде пуснато придвижването по „ Модър-Царевец ”.

От друга страна обаче дейностите по Кукленско шосе и Рогошко шосе напредват. На първия бул. компанията ще се трансферира в другото платно, като там всичко би трябвало да е готово за 45 дни.  На Рогошко шосе дейностите би трябвало да приключат до 10 дни, а по-късно да се спре, до момента в който трае реконструкцията на Брезовоско шосе.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР