Мода или опит да привлекат внимание? Вулева се отрече от

...
Мода или опит да привлекат внимание? Вулева се отрече от
Коментари Харесай

Вижте кои нашенки смениха религията си и приеха исляма

Мода или опит да привлекат внимание?

Вулева се отхвърли от свинско и Коледа, Мегз не излиза без хиджаб

Преди броени дни Моника Валериева проговори за пръв път от години насам за приемането на исляма в живота си. Сексбомбата тогава призна, че в никакъв случай не е вярвала в Исус Христос и че ислямът е нейният „ дом “. Феновете бяха разтърсени и скептични от изненадващата смяна, само че Моника най-сетне разкри, че се справила с трансформацията напълно с помощта на поддръжката от родителите си.

 ШОК: Албена Вулева стана Бейза ходжа. Скандалната водеща одобри исляма и турско име - Информационна организация ПИК

 Моника Валериева получила цялостната поддръжка на родителите си Моника Валериева получила цялостната поддръжка на родителите си

Тогавашните спекулации, че моделката е залитнала по непозната религия поради някогашно гадже арабин, бяха бързо отречени от хубавицата, която акцентира, че изцяло сама е решила в какво ще има вяра и каква вяра ще изповядва. „ След избран брой произшествия години поред, след визитата ми в църкви започнах развой за промяна публично на религията “, написа хубавицата на неин почитател. И добави: „ Не мисля, че е значимо с какво име назоваваш Бог, а да вярваш в него, да чувстваш с цялото си сърце къде принадлежиш “.

Миньончето от Раковски Миглена Каканашева-Мегз също преоткри себе си в исляма и към този момент от години не живее в България. Бившата фешън дизайнерка прогласи себе си като духовно гуру в обществените мрежи и дава препоръки и ум на всички „ дубайски кралици “. Арабските емирства се отразяват добре на Мегз, като тя незабавно одобри както тяхната вяра, по този начин и първокласния метод на живот и дубайския начин на живот. Миглена към този момент съвсем не се мярка без хиджаб (забрадка или различен тип забрадка за главата на дамите мюсюлманки) и гордо изповядва религията.

 Дизайнерката Мегз напълно одобри мюсюлманския живот Дизайнерката Мегз напълно одобри мюсюлманския живот
 Ура! Мегз дефинитивно избяга от България!

Но Валериева надалеч не е единствената наивник, която изповядва религията без лукса у нас. Бившата тв водеща и риалити звезда Албена Вулева се разгласи за „ съвременна мюсюлманка “ още през 2019 година Устатата водеща още тогава се отхвърли от свинското месо и Коледа и не спираше да разгласява пътя си към новата религия. Вулева учеше Корана и четеше заран интензивно, изцяло погълната от мюсюлманската религия. Дори името на русокоската бе заменено на Бейза Ходжа, само че в днешно време Албена си е – Албена!

 Албена Вулева стана Бейза Ходжа за малко Албена Вулева стана Бейза Ходжа за малко

Гаджето на носителя на „ Златната топка “ Карим Бензема също одобри исляма без проблем. Манекенката Джордан Озуна персонално призна това и описа по какъв начин се е решила на тази стъпка. В идващите години Бензема, който също е мохамеданин, и фамилията му живеят в Саудитска Арабия, където футболистът подписа с локалния „ Ал Итихад “.

„ Да, одобрих исляма. Направих го в мадридската джамия на дребна и интимна гала. Плаках като малко момиченце. Аз съм доста сантиментална “, показа хубавицата в изявление за испанско списание.

„ Проучвах доста за тази вяра и мисля, че тя е красива. Всичко, което прочетох за нея, ме докосна. По време на Рамадан четох Корана, който ме разплака “, сподели Джордан.

Един от най-необичайните образци у нас обаче си остава Петра. Необикновеното момиче от Горна Оряховица, която стана първата българка, която осъди страната в Европейския съд по правата на индивида поради отвод на българския съд да позволи промяна на персоналните документи, в които е мъж, също се врече в Корана.

 Родителите на Петра по-трудно приели промяната на религията Родителите на Петра по-трудно приели промяната на религията

За разлика от Валериева Петра не получила поддръжката от околните си и за нейното семейство промяната на вярата било по-трудно за приемане, в сравнение с промяната на пола. „ Много необичайно, аз обичам източните езици и култури и бях почнала да изучавам малко арабски преди корейския език в университета. Коранът е най-показателната творба за арабския, тъй като е написан на доста висок, несравним жанр “ споделя Петра.

Обръщането към мюсюлманството обаче не е от през вчерашния ден за светските персони. Те не го свързват с терористичните групировки и зверските убийства, а намират в тази религия метод да бъдат смирени. Част от звездите не се срамят да признаят, че са сменили вярата си, други се крият даже от роднините си. Джанет Джексън да вземем за пример одобри исляма на върха на музикалната си кариера. След промяната на вярата на мацето не й бе позволено да се разхожда в пола и сутиен от латекс по улиците или да се снима гола за кориците на известни списания. Малко преди да почине, брат й Майкъл Джексън също се отдаде на мюсюлманството.

 Майкъл Джаксън от католик стана мохамеданин Майкъл Джаксън от католик стана мохамеданин

Певецът Ейкън пък се е запалил по другата страна на исляма. Допадало му, че можеш да имаш повече от една жена. Самият той може да се похвали с цели три, които не стопират да го обгрижват.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР