Мобилното приложение Sofia Coin насърчава алтернативните начини на придвижване в

...
Мобилното приложение Sofia Coin насърчава алтернативните начини на придвижване в
Коментари Харесай

Приложението Sofia Coin насърчава алтернативните начини на придвижване в столицата

Мобилното приложение Sofia Coin предизвиква различните способи на напредване в столицата и е създадено по плана ИНОЕЪР, с дейното присъединяване на Столичната община и Асоциацията за развиване на София, оповестиха от пресцентъра на Столичната община.

Тази композиция от по-чист въздух , по-активен метод на живот и, дружно с това, награди, към този момент е налична посредством потреблението на едно мобилно приложение - Sofia Coin, което предизвиква различните способи на напредване и способства за икономисване на нездравословни излъчвания за околната среда.

След всяко записано напредване, потребителят може да види изминатото разстояние , както и какъв брой нездравословни излъчвания е икономисал.

Още по-важно е, че с изключение на самостоятелните награди, на всеки четири месеца обществено ще бъдат обявявани най-често употребяваните пешеходни и веломаршрути. Тези трасета ще бъдат включени в капиталовата стратегия на Столичната община, с цел да се подсигурява положителното им положение и комфортните за потребителя връзки. Така данните от приложението ще служат за възстановяване на политиката за велосипедно и пешеходно напредване в София.

  " Всеки път, когато се движим стабилно, ние подобряваме околната среда, здравето си, стопанската система, и пазиме бъдещите генерации ", показва Кристиан Кръстев, началник на план ИНОЕЪР и зам.-кмет по превоза на София, който също е измежду ползвателите на различни транспортни средства, показват от пресцентъра на общината.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР