Мобилно приложение, което позволява изпращане и получаване на пари между

...
Мобилно приложение, което позволява изпращане и получаване на пари между
Коментари Харесай

А1 предлага мобилен дигитален портфейл


Мобилно приложение, което разрешава изпращане и приемане на пари сред неговите консуматори, безконтактно заплащане с Android смарт телефон, заплащане посредством IBAN, on-line заплащане, заплащане на битови сметки, зареждане на предплатени карти към всички оператори в България, изпращане на Gift карти и други започва A1. Продуктът се споделя A1 Wallet и към този момент е наличен в Гугъл Play Store, като скоро се чака да бъде наличeн и в App Store.

Към А1 Wallet клиентите получават 2 безвъзмездни виртуални карти, с които ще могат да пазарят онлайн. Дигиталният портфейл няма да има месечен и годишен абонамент за обслужване, акцентират от телекома. Клиентите на A1 обаче употребяват до 50% отстъпка от таксите за транзакции.

 А1 предлага мобилен цифров портфейл

От там изясняват още, че приложението е уместно за тези, които търсят улеснение, експедитивност и сигурност за своите електронни разплащания. Не са нужни позвънявания към банки за блокиране, отблокиране и смяна на предели.

Приложението предлага гратис неотложно изпращане на пари сред консуматори на A1 Wallet, както на територията на страната, по този начин и отвън нея. Клиентите на услугата могат и да получават заплатата си в своя цифров портфейл посредством самостоятелен IBAN.

Сигурността на профила, сметката на клиента и паричните средства са предпазени посредством двуфакторна оторизация, заключване на приложението с пръстов отпечатък или личен код и криптиране на данните.

До края на септември всеки клиент, който употребява приложението и изпрати предложение за усъвършенстване на услугата, ще получи еднократен бонус от 1000 MB мобилен интернет.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР