Мобилният телефон е необходим ежедневно, за да се свързваме с

...
Мобилният телефон е необходим ежедневно, за да се свързваме с
Коментари Харесай

Трябва ли да изчакате, докато телефонът ви се разреди, за да го включите на зарядното: отговорът

Мобилният телефон е нужен всекидневно, с цел да се свързваме с околните си, да получаваме известия, да играем игри или да слушаме музика, а постоянно и да работим. Поради тази причина, автономността на смарт телефона би трябвало да е ефикасна. Някои консуматори, страхувайки се да не видят по какъв начин се разрежда батерията, зареждат телефона даже в случай че той към този момент е зареден. Но това вярно ли е?

Необходимо е да свържете телефона към зарядното, когато батерията е изтощена — това всеки го знае. Но дали „ спомагателното “ зареждане, когато към този момент зарядът е цялостен, няма да повреди телефона? Споделят от портала santeplus.

Може ли да зареждате телефона, даже в случай че той към този момент е зареден?

Ако към момента имате много високо равнище на заряд (в диапазона 40-60%), само че смятате, че би трябвало да дозаредите устройството си още повече, направете го. Не се предлага обаче постигане на 100% равнище на батерията. Препоръчително е зарядът да е на 80%, което е задоволително, с цел да употребявате вашия смарт телефон.

По същия метод не се предлага да оставяте батерията разредена и да зареждате смарт телефона едвам когато доближи 0% равнище на заряда. Най-добре е той да не пада под 20%.

Ето и кои приложения можете да, с цел да увеличите продуктивността на смарт телефона си и да увеличите времето за неговата работа с едно зареждане на батерията.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР