Мобилният пункт за опасни отпадъци за район Студентски“ е с

...
Мобилният пункт за опасни отпадъци за район Студентски“ е с
Коментари Харесай

Мобилният пункт за опасни отпадъци в район „Студентски“ е с ново местоположение

Мобилният пункт за рискови боклуци за регион „ Студентски “ е с ново местонахождение, оповестяват от " БалБок Инженеринг ".

Пунктът ще бъде разполагаем на жителите на 25 март (петък), от 8:30 до 14:30 ч. в кв. " Дървеница ", ул. " Димитър Стефанов “ и ул. " 8-ми декември " – на паркинга на УНСС.

Безвъзмездно ще се одобряват следните рискови боклуци, формирани от семействата: живак и живаксъдържащи уреди (живачни термометри, прекъсвачи и други подобни); лакове и бояджийски материали; домашен препарати и химикали; мастила и нечисти опаковки; фармацевтични артикули (лекарства с изминал период на годност).

 На 26 март (събота) жителите ще имат още една опция да предадат рисковите боклуци от вкъщи. С мобилния пункт се отбелязва Часа на Земята. Пункт ще работи на ул. " Париж " 5, на паркинга пред Столичния инспекторат от 8:30 до 14:30 часа.

Часът на Земята е най-голямата природозащитна самодейност в света, която постоянно се организира в последната събота на март от 20:30 до 21:30 часа. През 2022 година това ще се случи на - 26 март.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР