Мобилният оператор Мтел днес ще обяви промени, свързани както с

...
Мобилният оператор Мтел днес ще обяви промени, свързани както с
Коментари Харесай

"Мтел" обявява промени в бранда и обслужването

Мобилният оператор " Мтел " през днешния ден ще разгласи промени, свързани както с марката на компанията, по този начин и с обслужването.

Занапред телекомуникационната компания ще оперира под името А1. Още през септември предходната година компанията майка на най-големия български мобилен оператор - Telekom Austria Group (TAG), разгласи, че ще прекръсти всичките си подразделения в района на А1. тогава от компанията обясниха, че задачата на ребрандирането е да дават едно и също преживяване и предложения на всичките си 24 млн. клиенти в седем страни. Промяната обаче ще се случи поетапно в засвисимост от пазарните особености.

До момента компанията майка ползваше марката А1 в Австрия и Словения, а в България, Беларус, Хърватия, Сърбия и Македония той беше различен.

Компанията чака премениването към общия бранд A1 в обособените страни и амортизацията на локалните марки да се отразят на чистите резултати на групата до 2019 година

През есента компанията, която е част от конгломерата на Карлос Слим America Movil, разгласих, че марките се правят оценка на 350 млн. евро към края на 2016 година

При оповестяването на този проект през предходната година от " Мтел " обясниха пред " Капитал ", че ребрандирането
в А1 ще включва цялостна смяна на компанията, с изключение на промяна на името и логото на телекома от компанията ще оферират в допълнение нови услуги и артикули, по-качествена мрежа и още по-добро равнище на обслужване на клиентите.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР