Мобилните устройства все по-масово се превръщат в част от живота

...
Мобилните устройства все по-масово се превръщат в част от живота
Коментари Харесай

Мобилните услуги на борда стават все по-разпространени

Мобилните устройства все по-масово се трансформират в част от живота ни, без която не можем. Мобилните технологии са извънредно значими и за бизнеса, изключително по време на дълги работни пътувания. Ето за какво от ден на ден самолетни компании следват трендовете и стартират да разрешават потреблението на мобилни устройства на борда на самолетите си, оповестяват специалистите от туристическа организация eSKY.bg.

От през вчерашния ден, националният транспортьор на Германия е следващата самолетна компания, която започва тестово услугата за полетите си от Мюнхен и Франкфурт до Северна Америка и Близкия изток. Още тази година, немският транспортьор, който е един от най-използваните и от българите, публично ще позволи изпращането на смс-и, имейли и сърфирането в интернет по време на всичките си полети на дълги дистанции. Пътниците ще се връзват към вътрешната мрежа на превозвача и ще бъдат таксувани непосредствено от мобилния си оператор. Цените ще са същите като общоприетите сухоземни роуминг цени, които варират съгласно съответния мобилен оператор, прецизират от eSKY.bg.

„ Гласовите диалози по време на полет са по-деликатна тематика “, разяснява представител на компанията, предлагаща услугата. „ Повечето самолетни компании, ги разрешават и за шестте години, в които работим с тях, не сме имали проблеми. На борда на някои самолети, обаче, просто не можете да осъществите позвъняване и това е решение на самата авиокомпаня, без някаква регулаторна или законодателна интервенция. Използването на „ тихите “ услуги (изпращане на текстови известия и други данни) надалеч изпреварва гласовите повиквания, като се е нараснало 10 пъти през миналата година “.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР