Мобилните оператори Ей Ти енд Ти (AT&T) и Върайзън (Verizon)

...
Мобилните оператори Ей Ти енд Ти (AT&T) и Върайзън (Verizon)
Коментари Харесай

Временно се забавя въвеждането на 5Джи около летища в САЩ

Мобилните оператори Ей Ти енд Ти (AT&T) и " Върайзън " (Verizon) в последна сметка краткотрайно ще забавят въвеждането на 5Джи (5G) към избрани летища в Съединени американски щати, с цел да се избегне евентуалния безпорядък, от който се притеснява авиоиндустрията, съобщи Франс прес.

Телекомите трябваше да задействат през днешния ден новата технология за свръхбърз мобилен интернет в цялата страна.

Но Федералното ръководство за гражданска авиация на Съединени американски щати се безпокои от вероятни разстройства сред честотите, употребявани от 5Джи, и тези, употребявани от значими бордови уреди при кацане на самолетите при избрани метеорологични условия.

Досега организацията е удостоверила потреблението на избрани модели радиовисотомери и е дала утвърждението си за 48 от 88-те летища в Съединени американски щати, които са най-пряко наранени от риска от разстройства. В някои случаи към момента има ограничавания.

Ръководителите на 10 огромни американски пътнически и товарни самолетни компании предизвестиха в понеделник управляващите в Съединени американски щати за заплаха от безпорядък поради идното стартиране на 5Джи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР