Мобилни полицейски екипи ще осъществяват контрол на реда и на

...
Мобилни полицейски екипи ще осъществяват контрол на реда и на
Коментари Харесай

След сблъсъците с мигранти: МВР затяга контрола, Жандармерията ще следи центъра и Овча купел

Мобилни полицейски екипи ще реализират надзор на реда и на територията на кв. " Овча купел " в региона към Центъра за настаняване на бежанци, прибавя Българска телеграфна агенция.

Мерките са част от подхванатите дейни дейности на полицията за попречване на произшествия като случаите от последните дни, предизвикали забележителен публичен отзив, показват от Министерство на вътрешните работи.

Полицаи от Столична дирекция на вътрешните работи обясняват събитията към случая, зародил през вчерашния ден на бул. " Витоша " в София, оповестиха по-рано през днешния ден от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Три всеобщи сбивания с присъединяване на чужденци се разиграха в София единствено в границите на 24 часа. Две от тях се случиха на централния бул. " Витоша ", а третото - в Центъра за бежанци в " Овча купел ". При конфликтите има и двама ранени и откарани в " Пирогов ".

Побоят на " Витошка " е осъществен над студенти по медицина от Пакистан с английско поданство.

След този случай най-големите столични организации на заведенията упорстват за незабавни ограничения и среща с вътрешния министър, кмета на София и шефа на Столична дирекция на вътрешните работи. Вътрешният министър Калин Стоянов е поканил Ричард Алибегов и неговите сътрудници на среща в понеделник, заяви по-рано Българска национална телевизия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР